„Tu praksu je nasledio od Šešelja“: Zašto je svako ko kritikuje Vučića za njega državni neprijatelj?

Ostavite komentar


  1. Ko uopste šiša nekog Vucica ili Dacica.Svi znaju njihove uloge izdajnika,stranih placenika i korupcionasa.Ostavke,braco,pa na sud,lustracije i videcemo sta dalje.

  2. On je sve samo nije Srbija. On je arrhineprijatelj srbije
    . On mrzi srbiju.

  3. Ta praksa je ustanovljena od Nikole Pašića. Radikalska jadikovka. Ni za ivičnjak koji su postavili ne smeš da kažeš da je kriv – odmah si protiv Srbije…

  4. Očigledno je da sve češće ispada glup u društvu, zar ne? Baš nezgodno za „najboljeg djaka“.

  5. „Tu praksu je nasledio od Šešelja: Zašto je svako ko kritikuje Vučića za njega državni neprijatelji?“
    Ta praksa je malo starija, još iz Titovog vremena. Svaka kritika na Titov račun ili njegovih poltrona, nazivan je napadom na državu i narod, bez navođenja šta je doslovno rečeno. Tu su bar jednaki, ruku pod ruku.

  6. Svima koji komentarišu i sa ove i sa one (naprednjaćke strane) treba da je JASNO, ova vlast, sa Vučićem na čelu, je toliko ogrezla u kriminalu, da su itekako svesni, da gubitak vlasti znači i sudsko gonjenje, a potom i za ogroman broj njih – ZATVOR. Iz tih razloga učiniće SVE, baš SVE, što je u njihovim moćima, da ne izgube izbore. Bojim se da opoziciji i građanima koji podržavaju opoziciju ovo nije najjasnije.

  7. Zivite u ruskoj guberniji zar vam nije jasno ? Kritikovanje Vucica je jos i dozvoljeno, probajte da kritikujete Putina.

  8. @Greska U koracima.Tacno samo je onda bio jedno stranacki sistem,lepse receno diktatura proletarijata, e sad posle Titove smrti uveo se vise stranacki sistem a diktatora je ostala
    Dokle cemo ziveti u srednjem veku.Evo ovi gore vec spremaju sinove za naslednike.

  9. pravo pitanje je „zasto je narod toliko uplasen da ne sme ni da pisne“ ???

  10. Narod reaguje na napade sa bilo koje strane.Pogotovu je alergican na napade na svoje institucije,pogotovu crkvu.Zato,povedite malo racuna,vi bivsi clanovi KPJ,dosta ste zla naneli.Spustite loptu,pogotovu kad ste u Hrvatskoj.Njima ne smete ili necete da kazete nista,a protiv Srba i Srbije i sto jeste i sto nije.A tamo bi imalo svasta da se kaze.Samo,to onda nije demokratski.Dvolicnost je losa osobina.

  11. U Geteovom Faustu, pred svaku pojavu Mfista prvo se stane siriti nesnosan smrad. Toliko o zagadjenju Beograda . Jedan clanak sa ovim komentarom je vec sklonjen.

  12. Šešelj je uvek bio iskren, preko mere vulgaran, a ovaj je podmukao i pritvoran….

  13. Kompletan tekst ocenjujem kao abrobe iiskrivljenu slike gledanja realnosti. Totalna zamena teza.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.