Da li će nas iduće nedelje spržiti Neron ili panika: U Srbiju stiže toplotni talas koji će trajati pet dana

Ostavite komentar


  1. Kakva kreativnost u davanju imena! Cuj… Neron! Vreme je da ovaj put priteramo tamo guske da spasimo ovaj put svet a ne Rim!

  2. Neron…. Stvarno mi je neverovatno koliko ceo svet prati amerikance, u svim aspektima života. Pa i običan, letnji, toplotni talas mora imati neko zvučno ime…. I prizvuk katastrofe, obavezno! Sledeći, predlažem, da bude „stiže Atila bič Božji“!

  3. Udri Druze Nerone, udri, udri jace brze bolje, dublje duze.., udri, ruke ti se pozlatile !!

  4. Sve pohvale ovoj dvojici meteorologa koji napokon ne šire paniku i na normalan način najavljuju vremensku prognozu za narednu sedmicu ( palikuću Nerona)
    U poslednjih nekoliko godina , čoveku se grči želudac a neke hvata i panika , najavama Lucifera , Kerbera , Nerona ….aman , dosta više

  5. Ovozemaljski Neron hara od 2012. pa se raja neće uspaničiti kao 11. kolovoza 1999-te, kada nas je zadesilo pomračenje Sunca…

  6. Samozvani metereolog Ivan Ristic. Zavrsis ETF pa ti metereologija postane hobi . Koliko od septembra ce biti u kriznom stabu za koronu.

Ostavite komentar


Društvo

Živković (SSP): Vlast ne reaguje na nasilje nad decom 9

Živković (SSP): Vlast ne reaguje na nasilje nad decom

Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) i predsednica Resornog odbora za socijalnu politiku te stranke Irena Živković izjavila je danas da vlast "ništa nije uradila, niti će uraditi" povodom nasilja nad decom i ocenila da se iz nadležnih institucija moraju izbaciti politički podobni i nestručni ljudi da bi se to promenilo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.