Traktor ispred Maksimira kao odgovor na tenk u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Sad vidite koliko je nedorasla i primitivna odluka da se ta gvožđurija dovuče kod stadiona jednog od komuno blizanaca.

    1. Da nas lupe tamo gdje boli. Šta kaže ministar i Vesić, da li je i ono sinsć bila maketa. Maketa u pokretu. Šta kaže UEFA. Politika ne može, a militarizam može. Ne može neki krst, vojna vozila mogu, samo da ne opale.

    1. Opet te produzetke i penale nece izvoditi ta ratnohuskacka nacionalisticka gamad vec ce prisiliti obican svet da za njih gine.Ni Vucic ni Seselj ni slicna gamad sa hrvatske strane nisu bili na frontu pa ni sada nece njihova deca.

  2. Udarila Lila na Halila, a Halil na Lilu. Samo napred. Ionako je i jedni i drugi popunjavaju zemlje EU. Treba to ubrzati.

  3. Sa hrvatskim ciničnim humorom koji je odlika inteligentnijih naroda(uostalom i Alan Ford hrvatska verzija je sto put bolja) , naši seljački fazoni nemaju šansu.

  4. Zvezdin tenk nije ništa drugo neko podsećanje na jednu od najboljih koreografija “ neosvojiva tvrđava“.Ko gleda fudbal zna o čemu priča.A što bolesni hrvati ovde vide tenk iz Vukovara govori o njima.A traktore iz 1995 nikada nismo zaboravili niti oprostili tako da je..vas isti

  5. Kolinda ce provozati jedan krug oko Maksimira, sa slikom Pavelica na grudnjaku, dok ce Vucic upravljati tenkom na sastanku sa opozicijom. Kao gorivo ce oboje koristiti fasizin 91-95 oktana.

  6. Ovo slično poznatoj sekvenci iz kultnog filma Mi nismo andjeli: Svako postavio ono što ima

  7. Cist dokaz Draskovicu i ostalim evrofanaticima da ulazak u NATO i EU, ne menja aman bas nista u svesti ljudi, a ni uredjenju drzave.

  8. Kakva je Srpska privreda iapred marakane je trebalo staviti zaprežna kola za ovakav traktor mi još dugo ima da čekamo

  9. Kakvi ste svi zajedno primitivci. Nemam reči. Proučite malo genetiku, možda spoznate nove horizonte. Većina vas huligančića se nije ni rodila tada ali mislite da ste pametni. Tuđa nesreća se ne ismeva. To pokazuje koliko ste zaostali kao ljudi. Darvin bi čak mogao da vas klasifikuje kao novu vrstu.

  10. Mogli su staviti i simbol Jasenovca, valjda se i sa tim ponose, pravo herojstvo.

  11. Počela utakmica retardiranih timova i navijača. Zbog potpuno iste kvalitete i klasifikacije timova, siguran sam da će rezultat, posle više produžetaka, ipak biti izjednačen.

  12. 2:0 za dinamo.
    Objasniki su zvezdinim navijačima šta se dobije kad kreneš tenkom.

  13. gde ćeš bolji dokaz da je glupost najbolja inspiracija za glupe ljude. dohvatili se glupaci iz bg i zg da se pokažu ko je gluplji : )

  14. Koliko je (i) ovo bolesno…
    Kakva sinhronizacija „eventa“ između ZG i BG. Ne mislim tu na navijače,naravno.

Ostavite komentar


Društvo

"Ništa mi ne možete, ja sam Vučićev kum": Uroš Panić priveden i pušten u Budvi, a policija u Srbiji "traga" za njim i bratom 8

„Ništa mi ne možete, ja sam Vučićev kum“: Uroš Panić priveden i pušten u Budvi, a policija u Srbiji „traga“ za njim i bratom

Uroš Panić, sin Petra Panića, nekadašnjeg telohranitelja lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, još jednom se našao u žiži javnosti, a ovog puta zbog hapšenja u Budvi prošle nedelje zbog neprijavljenog boravka u tom gradu, dok nadležni u Srbiji i dalje "tragaju" za njim i njegovim bratom zbog krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.