Trebješanin: Izmanipulisani smo, Krizni štab je prećutkivao istinu

Ostavite komentar


  1. Ako su stvarno lagali, ili krili činjenice, zar ne bi trebalo da odgovaraju. Za to služi Republički tužilac, mislim da prima platu za zaštitu države i naroda?

  2. Zare, bar sto se mene tice, mene za vreme zutih nije imao pas za sta da ujede, utoliko su mi ovi bolji od njih, sve ostalo je isto kao tada. Ko kaze drugacija ili laze ili treba da ide kod lekara da mu provere glavu.

    1. Rako, u vreme zutih je ekonomska kriza tresla celi svet iz temelja pa me bas cudi sto nije kuce imalo za sta da te lapi.U vreme ovih lopova nikave krize ni na vidiku osim one koju oni prouzrokuju svojim neznanjem po bilo kom pitanju osim pitanju kradje na angro. Sada moze i citat Rake Rakica “ Ko kaze drugacija ili laze ili treba da ide kod lekara da mu provere glavu“.

  3. Na zalost, ljudi u Srbiji su navikli da cutke trpe i/ili pridruzuju se ugnjetacima, od Turaka do Obrenovica, do komunista do Milosevica i sada Vucica. To su ti tzv „preletaci“ koji menjaju „veru za veceru“, moral i stav o dobrom i zlu im je u stomaku.

  4. „ne veruje da će ova vlast izdržati četiri godine“.
    Bolje da cuti i on i njegova „struka“. Ne zna se ko se vise obrukao da li on da li „struka“. Stalno gledamo kako „glupi“ manipuliraju „pametne“ i iz izbora u izbore uvecavaju broj glasova. Sa opozicionim „strucnjacima“ vlast ce uzivati naredne ne samo cetiri godine a kad ispuca sve zakonske mandate organizovace referendum o anuliranju predhodnih (kao Putin sada u Rusiji), pa ponovo novi ciklus….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.