Trećina domova u Srbiji greje samo jednu sobu

Dnevna soba je najčešće jedina topla soba u oko 39 odsto domova u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Dajte ljudi uozbiljite sw…razumem i Nvo i fondovi i grantovi..al ovo je bre dno dna…

  2. Ovakvo stanje tako dugo traje da je postalo normalno u Srbiji. Tuzno ali istinito. Politcari i njihovi nesposobni ili kradji skloni direktori pricaju o jeftinim uslugama, ali i takve kakve su, lose, su preskupe za standard vecine gradjana. Ne samo da je struja i ogrev skupa vec su preskupe i sve usluge drzavnih organa, notara, 100% povecane kazne za sve vise prekrsaja, o izvrsiteljima da ne pricam. Kada sve to isplacamo, nesto pojedemo platimo povecane poreze i otimanja sadasnje vlasti od plata i penzija, nikada vece u istoriji, za ogrev sta preostane, a to je malo.

  3. A dali je to ovaj MANGU7P obecao PRE IZBORA?On se GREJE,ali PODGUZNO iz rusije.Idi malo po SRBIJIzemlji da prevrne i da druga postane
    sudija!!Kako te nije SRAMOTA tzv predsednice.Da se SLIHTARIS.Narod n ema ni za DECU n i zas nhranu..Tebi je VRLO BITNO…PUTUJ IGUMANE,NE
    PITJA ZA MANASTIR.Plus STA TI SA GONDOLOM..

  4. nek priopadnemo skroz kad umesto revolucije narod cuti .revolucija je jaka rec , ovde nema cak ni pobune , ma nema cak ni demonstracija .Kakve su to demnstracije gde je glavni ZAHTEV ,,doktorat Sinise Malog ,, ? umesto da traze NEOPOZIVE OSTAVKE ,oni na demonstracijama traze ,,da se komisija sledece nedelje izjasni o doktoratu Sinise Malog ,, >?? Pitam se samo dal ove zahteve demonstranata smislja Vucic ili je narod toliko pacifikovan da nesmeju da pomenu ,,NEOPOZIVE OSTAVKE ,, ??

  5. narod na balkanu ce rade baciti robu u smece nego dati sirotinji da se spasi od studeni zime, snega, hladnoce, u americi imaju jeftine trgovine dese nosi roba i sirotinja ima da uzme sve za zimu za bagatelu

  6. To se zna, ko zeli da sazna, odavno. I pored toga sto se u proseku greje 25% stana ili kuce trosi se enormna kolicina ogreva. Sume se seku besomucno. A kilometar autoputa kosta vise nego dva kilometra u evropi. Da nisu pokradene te pare su mogle biti ulozene u energetsku sanaciju zgrada.

    1. Ko da sanira zgrade?
      Ja u moju nacionalizovanu trosprtnicu ne ulazem ni pare dok mi je ne vrate u vlasnisvo, obnovljenu, saniranu i okrecenu – kakva je bila kad su je uzeli!

  7. Slazem se sa iznetim podacima medjutim, postoji i druga strana price u kojoj ce neko pre da pusi, pije i da se kocka nego da izoluje objekat u kom zivi, pre ce da odvoji od usta i kupi 20m3 drveta da greje dve prostorije nego da zasuce rukave i izoluje objekat – a zasto je tako? Pa uglavnom zbog lenjosti i gluposti u narodu.

  8. Strašno ali shvatljivo ako trezveno sagledamo situaciju
    Lično ,mislim da je situacija još gora,a istovremeno ne mali broj se sprema za zimovanje….polarizacija će biti sve gora kako vrema nam odmiče

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.