Trgovac oružjem blizak vlasti na crnoj listi SAD

Pravni zastupnik Slobodana Tešića lobira da mu američka administracija ukine sankcije

Ostavite komentar


  1. Srbina neces naci u timu naucnika, humanitarnih radnika, boraca za ljudska i manjinska prava. Naci ces ga u odredu za sprovodjenje genocida, pljacku imovine i ugnjetavanje slabijih.

    1. Svaka cast za ovu rasisticku generalizaciju, komentar jasno pokazuje ko si i sta si, koliko ti je znanje, i obrazovanje i u koju TI kategoriju spadas a to sigurno nisu ni naucnici ni humanitarni radnici.. Da imas nesto u glavi znao bi jako dobro da si kao pripadnik naroda koji ima veoma bogat zlocinacki CV, zadnji koji imas Srbima da spocitavas bilo sta. Srbi bi trebali zapoceti ko zna koliko ratova i izvriszi ko zna koliko zlocina da bi se izjednacili sa vama. Svaka cast i Danas sto ti daje toliko prostora da pokazes u punom sjaju tvoj provinicijalni, nacional-sovinisticko-kompleksaski repertoar. Makar da ti se malo pomogne u tom nesrecnom zivotukoji zivis i kojeg ispunjava pljuckanje po Srbima.

  2. Ne bih se slozio sa vama, napredni imenjace. Ima Srba itekako medju naucnicima i humanitarnim radnicima svugde u svetu. U vecini slucajeva, mi smo cenjeni kao posteni i vredni ljudi. Izuzetak su oni koji nose diplomatske pasose. Vi vidite zasto.

    1. Cenjeni,posteni,vredni …???. Verovatno ste mislili na Milosevica iz Haga kao njegove „segrte“ iz SPS u Beogradu. Tu su i ratni zlocinci odn „heroji“ po vama, Mladic,Karadzic….and company, sa „svojim“ Dodukom u Banja Luci. Sve „cvet do cveta“.

  3. UVOZIO JE TOPOVSKE CEVI IZ FABRIKE U tRAVNIKU, BIO NAJBLJIŽI MILOŠEVIĆEV SARADNIK I SARADNIK SVIH VLADA POSLE NJEGA JER JE SVAKOG MINISTRA MOGAO DA PODMITI I SVAKU POLITIČKU STRANU FINANSIJSKI NAMIRI A U PITANJU JE JEDNA NEOTESANA SELJAČINA, ALI I TO JE SRBIJA.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.