Čupić: Vučić glavni generator nasilja u Srbiji

Održana tribina povodom napada na aktivistu Milana Vujića

Ostavite komentar


  1. Sve se slazem sa profesorom Cupicem.A jel moglo bit drugacije?Ne,nije.Na vlasti je isti onaj koji je i devedesetih zajedno sa Slobom sirio govor mrznje na prostoru bivse drzave,i ovo je samo nastavak te pogubne politike koja Srbiju mnogo kosta i zbog koje placa cijenu.Vuk mjenja dlaku,al cud nikada.Tuzna i bolna istina.Sada je jasno svima zasto su svi otisli iz jugoslavenske zajednice i ostvarili pravo na neovisnost.Pozdrav svim normalnim ljudima diljem regiona!

    1. Širio mržnju? Protiv koga? Protiv onih koji su nas „voleli“? Kao volove, zar ne? Protiv onih koji su nas najviše voleli kada smo manji za glavu i u čast te „ljubavi“ skoro čitav vek gledali da nestanemo sa svojih etničkih prostora. Šteta što Vučić nije u njihovim zločinima prepoznao ljubav. Oni su otišli iz jugoslovenske zajednice kada su je iskoristili i kada su bili sigurni da srpski magarci neće shvatiti šta je bio njihov cilj. Kao što vidim neki od tih magaraca ni danas nisu ništa shvatili. Da li ste Vi jedan od tih normalnih?

    2. Boze moj dragi Boze… Koliko vi srbi sami sebe optuzujute za nesto zasta niste vi krivi. Pa niste vi zapoceli ratove i mrznju.

  2. Zao mi je sto mi deca rastu u ovako neuredjenoj drzavi a imao sam prilika da im izaberem uredjeniju drzavu od Srbije.Imam osecaj a voleo bih da nisam u pravu da je svakim danom sve gore i gore.Oni koji je vode ili ne znaju da je vode kako bi trebalo jer nisu adekvatno obrazovani i sposobni, ili ne zele da je menjaju jer im ovakva drzava odgovara pa su na mnogim vaznim funkcijama neki sa sumnjivim diplomama ili nesposobni koji su zahvaljujuci partijskim knjizicama preko noci postavljeni na funkcije koje ne zasluzuju.Otuda nasilja na svakom koraku a ovaj decak je jedan od primera.Moji prijatelji i ja ne zelimo ovakvu Srbiju u kojoj se desavaju ovako strasne stvari.Nestrpljivo ocekujemo uredjenu pravnu drzavu u kojoj ce vaziti isti zakoni za sve pa se nece desavati nasilja koja su verovatno narucena.Podrska i brzo ozdravljenje pametnom decaku koji je pretrpeo strasno nasilje.Stop nasilju!!!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.