Trifunović: Jadna je država u kojoj sam ja neprijatelj broj jedan

Režimski mediji konstruišu aferu atentata na Aleksandra Vučića tumačeći metaforičke tvitove

Ostavite komentar


  1. Sergej, ti si super glumac, kul lik i sve to, ali kao i Aleksandru Sapicu, bolje je da se drzis svoje struke. I opet si promasio temu, svojim uzasnim komentarom izazvao si reakciju javnosti, niko te ne proglasava za neprijatelja, samo imas odvratan komentar.

  2. jače, brže,bolje,-nezaustavljivo propadamo. Ne geometriskom progresijom, nego slobodnim padom, propadamo na svim nivoima društva i ekonomije po svim statistikama /osim sns statistikama/
    Ovo pišem Mitroviću i Vučičeviću iako je to njima jasno samo žele još prljavog novca da dobiju od vođe da neplate poreze i dobiju novce za svoje koje kakve projekte.
    Vi i slični stigli ste do dna .Narod vas gleda ali narod je stoka i stado ali ipak pamti i vidi laži i manipulacije vaše. Verujete li u boga i božiju pravdu /kaznu/ Nije li vas malo strah da se nevrati učinjeno npr. sin sledeći put ne zgazi nikoga nako ga vatrogasci vade.iz đipa.

  3. Sergej, nemas problema,sad ce kolege da te stite,i to,L.Ristovski,M.Manojlovic,Custic,Goncic i narvno Emir.

  4. Dokle god se sekta SNS tolerise kod naroda koji je izmanipulisan i opranog mozga tesko ce bilo sta dopreti. Botovi su vec spremni da napadnu i ovaj sjajan tekst. Manipulacijama bivsih radikala nema kraja sto ce izuzetno tesko uticati na demokratiju u Srbiji.

  5. Akceleracija izreziranih predstava o ugrozenosti(posle kojih se Vucic pojavljuje kao spasilac i "hvalisavac sopstvenom skromnoscu",) sakriva "poturanje"zakona o BIA.Ovim zakonom Vucicevo privatno upravljanje Srbijom zamenjuje se njegovim tajnim vladanjem Srbijom.

  6. Srbija je danas jedno paranoicno dekadentno drustvo. Ostati normalan je moguce biti sto dalje odavde.
    Prvo su narodu isprali mozak da treba ratovati protiv onih drugacijih.
    A sada mu ispiru mozak da se nista nije desilo i da smo sada oni istinski Srbi.
    Nazalost narod je i prvo i drugo oberucke prihvatio.

  7. Pozdrav. Jedina demokratska tekovina SNS režima, uz nešto bolju toleranciju i politički pluralizam u odnosu na SrS, je to što je 2012. SNS u Skupštini uknuo iz Krivičnog zakona uredbe o verbalnom deliktu, ali su to strogi apartčici svih režima u sudstvu kakvi od uvek služe samostalnoj Srbiji za potrebu konzervativizma – izmenili i re-frazirali uredbe tako da je verbalni delikt postao blizak kategoriji pretnji – što je krivično delo(manjeg ili većeg štetnog značaja). Dok opet moderno tužilaštvo bi takve eventualne prednje trebalo evaluirati prema realnim ostvarivim, tehnički i praktično izvodljivim izgledima i tako pretnje označiti kao realno ostvarive odnosno kao neostvarive za slučaj grupe u ovom predmetu "spina" koja je se ustvari javno izjašnjavala u formi nešto kreativnijih verbalizama ali i na zakonski neutralnim internet mrežama a koje opet na tim servisima procenjuju timovi za kontrolu sadržaja, i kojima je BIA(Bezbednosno Informativna Agencija) mogla uputiti zvanični zahtev za uklanjanje sadržaja kao što to policijske službe rade uveliko u EU regionu, i na taj način delovati pragmatično bez ostavljenog prostora za društveno iscrpljivanje pažnje. Opet i sam povod revoltiranog komentara g-din Trifunovića je opravdan jer krivično delo podstrekivanja na samo-ubistvo ne zastareva i za to je mogao uraditi isto nešto drugo – obezbediti podršku porodici nastradalog u međunarodnoj tužbi protiv sudstva Srbije pred sudom u Strazbourg-u. Toliko pozrdavi

  8. Mogu da razumem nezadovoljstvo kod čoveka, ali ne i da onaj ko treba da se bavi promocijom kulture u javnosti istupa sa onako vulgarnim komentarima. Nažalost, veliko razočarenje.

  9. Pa bar je Sergej dovoljno načitan i obrazovan da se kulturnije izražava. Čuj metafore upotrebio a bezrazložno je na stubu srama. Neko poput Sergeja ne bi trebao da sa takvim izjavama izlazi u javnost. Sramotno zaista. Politika je sasvim sporedna u čitavoj situaciji. Tema danima je upravo zato što je za to sam dao povoda. Ne zato što nekog podržava ili ne podržava, već zbog načina na koji se o tome izjašnjava.

  10. Pa ko sada naduvava temu ?? Zasto dizete toliku famu i dalje ?? Sami ste pokrenuli lavinu, i umesto da smirujete to vi se i dalje nastavljate sto meni daje jednu kompletnu sliku ozbiljnih provokacija. Da se ne lazemo izjava "pisacu vam na grobove "je jeziva , i pored svega toga niko te nije proglasio za drzavnog neprijatelja vec vam je to izgleda bio cilj da tako ispadne. Cekaj , dali ti sad zelis reci da je ok to sto si napisao ??

  11. Trifunovic Spomenu Uriniranje po grobu Macic Lupeta Svasta o Majci i porodici A.V. a Slag na Tortu Dodaje Milorad Brkic sa izjavama o Metku i kratkoj vladavini A.V i sta Reci dodavsi i jucerasnji Slucaj sa Bentlijem Dali treba da se se Srbija Smeje ili Da Reaguje

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.