Trivan: Srbija će biti najviše pogođena klimatskim promenama

Ostavite komentar


  1. Dragi Trivane kao i ostali u Srbiji hajde se malo informisite. Ta teorija zagrijavanja koju je promovisao Gdin. Gor i ostali globalisti je konacno pala globalno u vodu tj. niti je tacna niti je ikada bila tacna. Ovdje se provode ti recidivi globalne politike koja veze sa mozgom nema. Isto tako primer je Nemacka koja posle 25 godina obnovljivih izvora energije se ponovo vraca na tzv. klasicne energente i to ni manje ni vise nego ugalj za prvo vreme. Glavni strateg Nemacke vlade za energetiku Prof Fritz Vahrenholt je to lepo objasnio Engleskoj vladi prije 2 meseca.

  2. Gospodo iz Danasa kao dio javnog mnjenja zainteresujte se malo za ovo sto Trivan bulazni. Taj zakon ce uvesti dodatne takse i namete i njegov efekat je usmeren na dodatno osiromasenje gradjana i namete na ekonomiju koji mogu mnogo drugacije da se definisu. Sve se zasniva na vec propalom globalnom konceptu – globalnog zatopljenja i nestanka energetskih resursa sto nista nije tacno. Molim Vas da napisete koju rec o onome sto se ovde namece, a za to stvarno nema razloga na takav nacin. Pozdrav

  3. Dajte molim Vas. Nemacka je jedina zemlja na svetu koja je ispunila 30-disnji plan prelaska na obnovljive izvore energije. Mislim ljudi su zatvorili sve nuklearke. Posle svega emisija CO2 se povecala. Nemacki energeticari ali i ekonomisti su zakljucili da je to propala teorija. Ono sto su medjutim primetili je velika redistribucija bogatsva koja se odigrala od vecine ka maloj manjini. Nemci ce prekinuti sa ovim konceptom. MOLIM vas pocnite da objavljujete relevantne informacije kako bi pokusali spreciti sledecu pljacku aktuelne vlasti. Pozdrav

  4. To je samo priprema za istinsko otimanje zemlje i vode. Zato i jeste Srbija „najvise pogodjena“. Mislim stvarno hoce li vise prestati otimacina kao i ovakvi likovi koji plase i zastrasuju ljude.

  5. Ako je u interesu obnovljiva energija neka drzava stane iza Prof. Vladana Petrovica. Covek je napravio Solarni sistem proizvodnje el. energije 365 dana u godini ali cisto sumnjam jer ovo je plan globalnih pljackasa a ovi nasi kokosari su ovde samo da pripreme teren za otimanje vode i zemlje. Animirajte javnost jer ovo ce u narednom periodu napraviti velike probleme. Pozdrav

  6. Nije dovoljno sto je progutao plocu on se hvali sto je progutao longplej plocu da Klintonove uveri da je njegov najveci imebcilijum najveci.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.