Troje poginulo, 32 povređeno u prevrtanju autobusa kod Leskovca

Ostavite komentar


  1. Zamolio bih vas da postavite fotografiju sa lica mesta (postoji nekoliko) da se vidi neociscen sneg na autoputu. Iskreno blagodarim.

  2. saobraćajka dogodila tamo gde se „izvode radovi“? Ako jeste onda ministarka mora da odgovori kada se prekida sezona radova van tunela i kakav treba da bude auto put u zimskim uslovima, smeju li da postoje preusmeravanja zbog radova? Kada se setim kako AV hvali kapacitet na domaću rakiju v.d.direktora državne firme, u čijoj ingerenciji je organizacija održavanja auto puta, bude mi loše, jer ne verujem da bi takvog postavio na čelo privatne firme. Čitam o ovoj saobraćajki, a sećam se prethodnih, pa i slike puta gde je procepan crni najlon na saobraćajnom znaku…Zar je toliki problem da vertikalna saobraćajna signalizacija bude vidljiva u svim vremenskim uslovima i da se znaci ne umotavaju u kesičice? Da li se ti poslovi dodeljuju putem tendera ili se zaobilazi tender, pa zbog toga imamo težak fušeraj dobrih drugara? Ako je saobraćajka na mestu gde se „izvode radovi“ od ministarke očekujem neopozivu ostavku.

  3. da budu 4?! Ako čitam da vozač i suvozač ne smeju da daju izjavu medijima šta drugo da poslim do da je ovo još jedna brljotina organizatora posla održavanja puteva?! Ako je drugačije, unapred se izvinjavam, ali navikli su nas na brljotine.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.