Danas bez sednice Kriznog štaba za borbu protiv epidemije korona virusa

Ostavite komentar


  1. Dobro je. Ovaj i ovakav krizni stab sa Visokim doktorom opste prakse je najveca opasnost po Srbiju i svakog njenog gradjanina. Razbucase drzavu kao svinja masnu kesu.

  2. Nema se potrebe da zasedaju rezultate koje objavljuju su od testiranih pre nedelju dana iliti uvek kasne po desetak dana i kazu „rezultati testiranih u poslednjih 24 sata“…

  3. Da li ima nekoga da odgovori na ovo pitanje koje nije samo moje nego mnogih gradjana…?? ZAŠTO UREDBA O OKUPLJANJU VIŠE OD 5 OSOBA NA ZATVORENOM I OTVORENOM NE VAŽI ZA POJEDINE TV KUĆE..?? TV hapy sa emisijom PRELo gde se okupljaju po stotinjak osoba i rijaliti PAROVI. zatim PINK TV sa Zadrugom i Šarenicim…????? Valjda im je jasno zašto onda ni obični gradjani neće da poštuju ove uredbe…Upravo zbog selektivnosti..!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.