Tuča "grobara" u Beogradu, sumnja se da je napadnut Miloš Radisavljević Kimi 1Foto: Printscreen/Twitter

Na društvenim mrežama osvanuo je video-snimak tuče u Beogradu, a prema prvim informacijama, sumnja se da je reč o obračunu između pristalica uhapšenog vođe ekstremnih navijača Partizana Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja i grupe okupljene oko Miloša Radisavljevića Kimija.

Kako prenosi TV N1 navode s društvene mreže Tviter, u centru grada članovi navijačke grupe „Principi“ napali su vođu suparničke grupe Miloša Radisavljevića Kimija.

Nakon hapšenja Belivuka i pripadnika njegove kriminalne grupe, deluje da se „stvara teren za neku sličnu grupu“, a država na to ne reaguje, kaže Vuk Cvijić, novinar nedeljnika NIN.

Jelena Radivojević iz Mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) naglašava da je samo „pitanje vremena“ kada će se pojaviti „nova ekipa“: „Jer, vlasti takve grupe decenijama drže blizu sebe jer im služe za razne prljave poslove.“

Prema pisanju medija, posle hapšenja Balivuka, nedavno prevremeno pušteni iz zatvora posle dve trećine odslužene kazne Đorđe Prelić mogao bi da preuzme ostatke Belivukove grupe.

Portal Nova S objavljuje i snimak sa kog se vidi da se napad dogodio nasred puta, a u obračunu je učestvovalo sedam osoba.

Ovaj portal podseća da su Belivuk i Radisavljević bili u lošim odnosima.

Miloš Radosavljevićem zvani Kimi svojevremeno je bio vođa starog „Alkatraza“, navijačke frakcije Partizana koja je ranije predstavljala strah i trepet na jugu.

Radisavljević je odslužio je kaznu zbog pretnji novinarki Brankici Stanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari