Tužilaštvo BiH: Radi se na predmetu o napadu na Vučića

Ostavite komentar


  1. Verovatno će naći nekoga robijaša i ponuditi mu za skraćenje robije da prizna da je on organizovao napad i to ppustiti u javnost dazaključe slučaj.

  2. Oni da nesto rade do sada bi krivac vec trebao da bude uhvacen i da odgovara za napad.

  3. Verujem ipak da ce se istraga nastaviti a vinovnici biti osudjeni za ovaj pokusaj ubistva.

  4. Merdić se vidi na snimku kako skaće na srpskog premijera, i ima nož….. kako se to kvalifikuje u BIh tužilaštvu?

  5. -Трговац ти лаже са осмијехом
    -Жена лаже сузе просипљући
    -Нико тако као турчин не лаже
    П. П. Његош, Горски вијенац
    Заувек актуелан…

  6. Građani Srbije znaju da se ime i prezime napada na Aleksandra vučića nikada neće saznati a slučaj nikada neće privesti kraju. Bez obzira na to Aleksandar vučić ne mari na institucije u BiH već radi na miru i stabilnosti celog regiona.

  7. Naravno da tuzilastvo BiH nema dokaza jer ne zeli da ovaj proces privede do kraja a to im je i bila namera od samog pocetka. Da je to uradio Srbin pronasli bi ga u roku od 24 casa, a kada je njihov u pitanju ni posle godinu dana ga navodno nisu pronasli sta drugo reci sem sramota.

  8. Merdić se vidi na snimku kako skaće na srpskog premijera, i ima nož….. kako se to kvalifikuje u BIh tužilaštvu?

  9. Kaže čovek intenzivno se radi na slučaju,mamlaze prošlo je više od godinu dana da je neka druga država u pitanju letele bi vam glave po baščaršijskoj kaldrmi no bog će vas kazniti budite uvereni u to.

  10. Evo, ja nikako ne shvatam kako je moguce da pored svih snimaka koji postoje, oni jos uvek nisu identifikovali napadace! Nedostatak volje?

  11. Sramota je sto se i posle godinu dana istraga, o napadu na premijera Srbije, tapka u mestu.

  12. Dragi botovi, sad vidite kako to izgleda kad tužilaštvo 100 godina ““““vodi istražni postupak““““ kao recimo u slučaju nelaegalnog rušenja objekata u Savamali.

Ostavite komentar


Društvo

Rio Tinto: Vodi se kampanja dezinformacija 10

Rio Tinto: Vodi se kampanja dezinformacija

"Najoštrije osuđujemo pozive na nasilje i ratnohuškačku retoriku koja je 22.maja 2024. izneta u emisiji Novi dan na N1. Ovakvi medijski nastupi predstavljaju nastavak agresivne kampanje pretnji, zastrašivanja i napada na kompaniju Rio Tinto i projekat “Jadar”, navodi se u saopštenju kompanije Rio Tinto.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.