Tužilaštvo i policija nisu ni ispitivali Vulina

KRIK objavio nastavak afere “tetka iz Kanade”

Ostavite komentar


  1. Tužilaštvo, jednako tuga i jad. Kako ih samo nije sramota, koliko ne rade svoj posao ?

  2. Bez lustracije i ukidanja zakona o zastarevanju kriminalnih dela nema bljitka za Srbiju. Uzgred budi receno, prosto ne mogu da shvatim kako se SNS clanovi ne pobune, zar je moguce da su svi takvi?

  3. Pritiskati sa pitanjima i podpitanjima dok ne puknu. Ne moze svako tu da podnese pritisak. Mogu ovi koji su potpuno izgubili obraz ili oni koji zive u svojoj izmisljenoj realnosti. Ana Brnabic moze biti kjuc. Ne moze kao premijer(ka) da se pravi naivna i neobavestena u nedogled. Mislim da ona moze puci pod pritiskom savesti – ali pitati za sve, savamalu, helikopter, za vulina, za skandale, za malog, za saobracaj, za sve, sto puta, pa kad odgovori opet u krug i opet

  4. Premijerka je ponovila da nadležno organi ponovo istraže slučaj… i time je gotovo !!!

  5. U Zakonu o oduzimanju imovine proistekle iz krivičnog dela, a u Članu 3. , stav 1., tačka 2., piše, citiram:
    »imovinom proisteklom iz krivičnog dela smatra se imovina vlasnika koja je u očiglednoj nesrazmeri sa njegovim zakonitim prihodima,«
    Očigledno je, da se u primeru stana ministra Vulina, može primeniti napred navedeno zakonsko rešenje.

  6. Napokon ozbiljan i sadrzajan tekst o Vulinu i tetki. Nadam se da cete biti uporni i istrajati. Ovo je jedini nacin da se mucnici uplase i pomisle na posledice. Ako to Vucic ne istera. Isterace neko drugi.

  7. Ovo je samo jedno malo klupko koje mora da se razmrsi, pored punog kontejnera ostalih.Ovo mora da se reši, na nekom moraju kola da se polome. Posle će ići redom. Javit će se insajderi, kao u Nišu, treba ih podržati da se ovaj cirkus jednom zatvori.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.