Tužilaštvo naredilo dovođenje Čedomira Jovanovića

Ostavite komentar


  1. cega si ti 24 h sa policijom? Ko si ti da te policija brani, sa 0,0004 promila osvojenih glasova? Cega se ti bojis? I jel tu policiju mi placamo? Moreeee, da je pravde, ne bi ti izlazio iz tog suda i posle dozivotno iz jedne ustanove!

  2. Branio ili stitio je porodicu kako je tada rekao a umeo je tudju porodicu da unesreci iako je Mira govorila „samo mi sami mozemo porodicu da upropastimo“ i to s evise puta naglasilo u seriji valjda skidajuci neku odgovornsot onih koji su ucestvovali u prevarnoj radnji , to jeste u neku ruku i tacno , tacno, ali njenu porodicu upropastili su „politicari „onog doba .
    Da li moze da se zamisi da ozbiljna drzava ne da papire cerki Slobodana Milosevica, da li ozbiljna drzava izrucuje na prevaran nacin svog predsednika ne sudivsi mu u sopstvenoj drzavi ,a da li ozbiljna drzava se onako ponasa prema Jovanki Broz, da li ozbiljna drzava treba sve probleme koji joj iskrsnu PRVO da resava na sudu u normalnom roku , kao da su to problemi jedini koje je Srbija imala , spravom nam kazu da nam je pravosudje katastrofalno. Ne mi imamo lenjo pravosudje koje nista ne radi a primaju svi lepe plate svih godina za sve neresene slucajeve, ko ih placa, narod koji zeli da se sve resava na sudu po pravu i pravdi i NIKAKO DRUGACIJE , bez osvete, bez sega sto vodi u nepravo i nepravdu .

    1. Da nisi malo promašio temu. Ovde se govori o neodazivanju sudskom pozivu a ne o hapšenju Miloševića i seriji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.