„Podrška Rusiji je pravo na slobodu misli“: Tužilaštvo odbacilo prijavu protiv učesnika proruskih skupova

Ostavite komentar


  1. Imas pravo da mislis slobodno, sve dok se poklapa sa mojim misljenjem. E to je dragi moji danasovci „liberalna diktatura misljenja“.

  2. I tako bratska nam drzava „ostro se usprotivi uvodjenju sankcija Srbiji“(glasala-za) i „spreçi „bombardovanje

  3. Sta reci kad odavno znamo da nam je pravosudje u sluzbi rezima a ne naroda i drzave Srbije.

  4. Posrska Rusiji je podrska rusenju, ubijanju i besmislenom ratu. Zar je to tako tesko reci?

  5. Nemojte tako, ima čovek pravo da se žali, sam kaže da je oštećen….

  6. A učesnicima ekoloških protesta ostaju krivične prijave, oni nemaju pravo na slobodu mišljenja ???

  7. Advokat Stojković bi trebalo da zna bolje od običnih gradjana kako pravo i pravda nisu iste kategorije. Razumem njegov lični osećaj i potrebu za pravdom, ali, u ovom slučaju, to nije u istim okvirima sa važećim pravnim normama. Sloboda mišljenja se ne kreće samo u onim okvirima za koje mi lično mislimo da pripadaju strani pravde i morala. To isto kaže i Povelja Ujedinjenih nacija, koja je ipaj „stariji“ dokument u odnosu na razne Rezolucije donešene od strane ove organizacije.

  8. A gde je bio onaj pandur iz stanice Savski venac koji je na eko-protestu, „junacki“ preko ograde bacio nejaku devojku.

  9. Bilo bi lepo navesti dali je pomenuta advokatska kancelarije uvela sankcije I svima ostalima kad su krsilibraznorane rezolucije I medjumarodno pravo

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.