Tužilaštvo odustalo od gonjenja u aferi “vakcine”

Bivša direktorka RFZO Svetlana Vukajlović i predstavnici posredničkih firmi Smiljka Mileusnić, Vladimir Gravara i LJubomir Pavićević više se ne sumnjiče za zloupotrebe prilikom nabavki vakcina *
Nakon petogodišnjeg procesa u kome je četvoro optuženih provelo više od osam meseci u pritvoru

Ostavite komentar


  1. Dok dlanom o dlan, tužilaštvo utvrdilo da nema krivičnog dela. Izvetrilo ili ga nikada nije ni bilo?

  2. pa koje onda kriv,neko mora da je kriv,vlast u srbiji je katastrofalna,tuzilastvo,pravosudje,policija,je za unistenje same drzave,sve je u privatnim rukama,

  3. Sramota! Opet se pokazalo da su "majstori" nedodirljivi … Štiti ih "Vajfert" sa novčanice od 1000 dinara.

  4. Razmišljam, možda nama nije potrebno tužilaštvo? Krivična dela, ooooo, pardon, neki postupci ili zastarevaju ili se zagube predmeti ili se jednostavno dodje do zaključka da nema krivičnog dela pa da zatvorimo tużilaštva i uštedimo silne novce u budžetu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.