Tviter označio medije iz Srbije koji „sarađuju sa vladom“

Društvena mreža markirala provladine medije - pogledajte ko je sve na spisku

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Svi gradjani Srbije preko elekricnog brojila plaća finansiranje RTS gde je zabranjen pristup opoziciji skojim pravom nazivas gradjane koji glasaju opoziciju proglašava neprijateljima države. Četiri privatne televizije
  sa Nacionalnom frekvencijom finansira našim parama AV i Vlada koga ste pitali da to radite, to vam je malo, pet privatnih tabloida našim parama finansirate da blate opoziciju, civilizacijske demokratske vrednosti XXI veka nazivate državnim neprijateljima i sve koji svojom glavom razmišljaju. Zaigrali ste se previše lopovi,lažovi.

 2. Vrlo dobro ali bi i Tviter trebalo sebi da stavi oznaku medija koji (tesno) saradjuje sa vladom SAD.

 3. Hahahah kad je čak i Tviter pametniji od ljudi koji glasaju za Vučka, tako i treba. Da se lepo odvoji žito od kukolja.

 4. Ima li mogućstva da se ukaže na to sa kojim stranim državama, organizacijama i licima koja im služe sarađuju domaći mediji…

 5. Ima tu jos desetine medija, takoreci svi koji su povezani sa AV, a ne drzavom. Ili je to ono: drzava to sam ja. Kad su vec krenuli tim putem mogao je Tviter da označi i medije iz Srbije koji „sarađuju sa vladama koje nisu u Srbiji“. I tu nema nikakvih iznenadjenja.

 6. U moje doba glavne tviterasice su bile komsinice koje sa viklerima i u kucnim haljinama izadju na terasu ili ispred ulaza i pretresu dnevnu politicku situaciju ili opletu po nekome ili necemu. Nije se puno odmaklo od tad – osim sto vise ne moraju da izlaze iz stanova

 7. A Novosti? Oni su itekako prorezimski medij. OK, mozda njih ni ne smatraju novinarima. Ici u beskrajnost je pogresno. Mi i nemamo objektivnih medija. Ili su previse za ili protiv. Objektivnosti ni za leka.

 8. Rts je označen a plaćamo pretplatu da bi bio nezavisan. Ako Twitter laže onda neka ugase nalog. Ako ne laže onda vrati pare.

 9. Ma tviter je objektivan medij cim je zabranio jos aktuelnom predsedniku SAD da se oglasi

 10. Mogli bi ovi iz „Kurira“, kad su se već zaukali, da tuže u „Tviter“ zbog klevete. 🙂

 11. Sve dok je pretplata za javni medijski servis vezana za brojilo a ne za racun za kablovsku TV necemo mi nigde maknuti……klasicni reketasi

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

26. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.