U Batajnici pokrenuta „Akcija za napuštene pse“ (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Volim životinje i sama pomisao da im se nekako pomogne je doba. Ali ove kartonske kutije ne obećavaju. Jesu ovi humanitarci njih oblepili stiroporom i najlonom ali ako zaista vole pse i poznaju ih onda znaju da to kod kucova ne traje dugo. Bolje bi bilo da su napravili pet kućica ali od dasaka, duže bi trajale. Ima jedan drugi problem u Batajnici, pre mesec-dva komunalna policija (kažu po prijavi komšija?) je iz ulice Kralja Uroša prvog kod broja 12 odnela veliku drvenu kućicu za kucove (spavalo ih je, kada je kiša ili zima, po 3-4 zajedno). Pored te kućice uvek je bilo vode i hrane, očišćeno, uredno. Skoro sve komšije su ih hranili. Sada je opustelo i prazno …

    1. Evo večeras kucovi rastrgnuše skotnu mačku..Neko jutro ja i komšija jedva odbranismo ženu koja je vodila dve devojčice u vrtić od čopora „kucova“!!!Koliko znam čipovani su(nađite vlasnike)!!Nekada se problem čopora kucova mnogo efikasnije rešavao…Mada ni vlasnički psi nisu mali problem(vođenje zveri bel povodnika i korpe),malo malo pa napad ljude !!

      1. Nekad se nije efikasnije rešavao problem napuštenih pasa već brutalnije. Problem će se rešiti onda kad se budu kažnjavali oni koji ih izbacuju. I sami kažete da su kod vas na ulici problem čipova i vlasnički psi. Budite lepo „baja“ pa se obračunate sa neodgovornim vlasnicima, lako je izigravati hrabrost i solisti se nad životinjom od 10-20kg

  2. Danas sam bas stajala na zeleznickoj stanici i videla jednog crnog psa mnogo lep kako se sklupcao u snegu pokusava da se zgreje,ja imam psa i znam kolika je ljubav prema njima ogromna i dusa me bolela sto su tako napusteni i smrzavaju se,divno je sto se pokrenula ova akcija za napustene zivotinje.!

  3. Ima mnogo gladne dece na ulici brinite o njima.Zalosno da su zivotinje prioritet u ovoj drzavi a ne deca.

    1. Mirjana, pošto primećujete mnogo gladne dece, zašto Vi ne brinete o njima? Odakle Vam pravo da bilo kome nalažete kome da pomogne? Sramota!

  4. Cestitam vam na ovakvoj akciji i da vam se ostvare i ostale ideje.Tako se ispravno utice na svest ljudi.Ja zivim u Naselju „13.maj“ gde postoji azil koji nista ne cini po pitanju pasa lutalica a i ovde ih ima previse.Ne verujem da psi dobro zive ni u azilu jer su u velikom broju po kavezima.Uzas.Pozdrav celoj ekipi i svim dobrim ljudima.

Ostavite komentar


Društvo

"Prva ljubav zaborava nema": Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u? 7

„Prva ljubav zaborava nema“: Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u?

Iako se već danima u nazad moglo čuti da će Ivica Dačić biti postavljen na mesto ministra policije, teško je bilo poverovati da će Vučić nekome van SNS-a poveriti MUP, jer je policija, pored BIA, postao udarna pesnica ovog režima, sa pažljivo biranim kadrovima, kako za ministre tako i za visoka rukovodeća mesta u MUP-u.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.