U Blacu zbog posledica nevremena vanredna situacija

Ostavite komentar


  1. U Blacu je jedna druga oluja odnela sve odavno.Ovo juce je malo nevreme.Olujni vetar pete kategorije ,,opančar Joza“odneo je svetlu budućnost Blaca.

  2. A sada se taj opančar krije iza Blackog,, pokreta 1od 5 miliona,, i pokusava da spase kožu. Bruka. Lustracijaaa

  3. Противградну заштиту више нико не помиње!

  4. U Blacu, svakog opštinskog činovnika seljaci iz okolnih sela mogu da „kupe“ za dva kubika drva. Toliko je „težak“ njihov kredibilitet. Blace živi životom karakterističnim za prvi stadijum varvarstva. Seče se Jastrebac i odvlači na razne strane, kao da je tudj. Dobro uigrane ekipe u sastavu šumari-policija-lokalne šumokradice već tridesetak godina „vršu“ po Jastrepcu. Da ne pominjem razne mafijoze koji odvlače stoletna stabla bukovine i hrasta u Novi Pazar i Kuršumliju. Blace i okolna sela, okrenuta Jastrepcu nemaju nikakve koristi osim što trpe štetu zbog uništenih puteva i mostova koje ogromni šleperi devastiraju. Jedini „profiteri“ su ovi lokalni lopovi, koji „otmu“ po neki dinar. Ova oluja je samo jedna kap u „olujama“, koje neprestano duvaju ovim prostorom i šansa da se „ugrabi“ neka „lova“ iz državnih fondova.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.