U Boru četvoro isključeno iz saobraćaja: Vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci 1Foto: N. K.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, Kladovu i Majdanpeku, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola i trojicu koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Kako se u saopštenju navodi, saobraćajna policija u Boru zaustavila je vozača (61) “opel kadeta“ koji je upravljao vozilom sa 2,47 promila alkohola u organizmu, vozača (27) “golfa“ sa 1,96 i vozača (56) “tojote“ sa 2,18 promila alkohola u organizmu.

Iz saobraćaja je isključen muškarac (21) koji je upravljao „audijem“ pod dejstvom marihuane, amfetamina i metamfetamina.

Takođe, policija je testirala na psihoaktivne supstance i vozača „pežoa“ (40) koji je, kako se sumnja, izazvao saobraćajnu nezgodu sa povređenim licem, upravljajući vozilom pod dejstvom metadona i benzodiazepina.

Policija u Kladovu zaustavila je vozača (39) „opela“ koji je vozio sa 1,69 promila alkohola u organizmi, a policija u Majdanpeku vozača (21) „sitroena“ koji je upravljao vozilom pod dejstvom marihuane.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, kaže se u saopštenju PU Bor.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari