U bujanovačkom selu Spančevac već duže vreme leži bandera pod naponom - nadležni ništa ne preduzimaju 1Bandera pod naponom usred livade u Spančevcu. Foto: Stanovnici Spančevca.

Žitelji sela Spančevac obratili su se medijima kako bi skrenuli pažnju na situaciju „opasnu po život“ jer već duže vreme na livadi usred sela leži bandera koja je pala a i dalje se nalazi pod strujnim naponom.

Fotografije koje smo dobili od žitelja ovog sela, ukazuju na činjenicu da rizik od potpunog urušavanja elektro mreže postoji i dalje jer se radi o dotrajalim banderama od drveta čija je zamena pod hitno neophodna.

Bandera koja je pla u livadu usred sela nije obezbedjena, a stanovnici izbegavaju ovog područjuje zbog opasnosti od mogućeg strujnog udara.Kako navode zbog suvog niskog rastinja struja bi mogla da izazove i požar.

Na ovaj način oni su pokušali da skrenu pažnju nadležnim iz Elektrodistribucije u Bujanovcu kako bi se pod hitno zamenile bandere na ovom području.

U Elektrodistribuciji u Bujanovcu nije bilo nikoga ko bi mogao da odgvori na pitanje novinara Danasa kada će ovaj problem opasan po ljude ali i domaće životinje koje se ovde napasaju biti rešen.

O ovom apelu žitelja Spančevca izvestili su i drugi lokalni mediji sa juga Srbije, ali za sada nema reakcije nadležnih za održavanje elektro mreže na jugu Srbije.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari