U četvrtak bez struje delovi Zrenjanina i Novog Bečeja 1

Zbog radova na mreži delovi Zrenjanina i Novog Bečeja ostaće bez, isključenja struje u četvrtak, 17. februara, najavili su iz Elektrodistribucije Zrenjanin.

Delovi ulica Mladosti, Radnoti Mikloša i Tetovske, kao i cele ulice Drvarska, Ilindenska, Ivana Mažuranića, Jovana Dučića, Matije Gupca, Mihajla Predića, Mostarska, Petra Mećave, Ratka Pavlovića, Ruđera Boškovića i Šafarikova u Zrenjaninu biće bez struje od 9 do 13 i 30.

Delovi ulica Čika Ljubine, Njegoševe, Petefi Šandora, Narodnog fronta i Zmaj Jovine u Novom Bečeju neće imati struju od 8 do 9 časova a od 9 i 30 do 10 i 30 bez struje če biti delovi ulica Bore Glavaškog, 7. jula, Štrosmajerove, Aračke i Karađorđeve.

Delovi ulica Rajka Rakočevića, Karađorđeve, Bore Glavaškog i Josifa Marinkovića u Novom Bečeju ostaće bez struje od 11 do 12 časova a od 12 do 13 časova struje neće imati delovi ulica Svetozara Krompića, Čapajeva, Save Kovačevića, Kutuzova i Filipa Kljajića.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi se odlažu a u slučaju ranijeg završetka radova Elektrodistribucija Zrenjanin zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari