Novi Bečej

Veći budžet za poljoprivrednike 3

Veći budžet za poljoprivrednike

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović obišao je u utorak poljoprivredna gazdinstva na teritoriji opštine Novi Bečej i tom prilikom najavio da je Ministarstvo za ovu godinu izdvojilo mnogo veći budžet za pomoć poljoprivrednicima nego ranije.

Zbog neregularnih uslova, LSV bojkotuje izbore  u Novom Bečeju 4

Zbog neregularnih uslova, LSV bojkotuje izbore u Novom Bečeju

Liga socijaldemokrata Vojvodine će bojkotovati predstojeće izbore za članove Saveta mesne zajednice Novi Bečej, jer ne želi da učestvuje ni na jednim izborima na kojima su neregularni uslovi, navedeno je u današnjem saopštenju ove stranke.

"Tisa cveta i ovog leta" 7

„Tisa cveta i ovog leta“

Ove godine fenomen „cvetanja Tise“, kada stotine hiljada insekata izleće i leti nad rekom, Novobečejci su obeležili uz slogan „Tisa cveta i ovog leta“.

MUP: Prevrnuo se voz u Novom Bečeju 10

MUP: Prevrnuo se voz u Novom Bečeju

Na železničkoj pruzi u blizini Novog Bečeja, iz kompozicije voza iskočilo je šest cisterni, koje su prevozile sirćetnu kiselinu, kažu iz MUP.

Šarčević u Novom Bečeju 11

Šarčević u Novom Bečeju

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Mladen Šarčević, bio je danas u radnoj poseti opštini Novi Bečej sa ciljem sagledavanja stanja obrazovanja u novobečejskoj opštini.

Borđoš - slagalica života od kasnog neolita na ovamo 12

Borđoš – slagalica života od kasnog neolita na ovamo

Multidisciplinarna istraživanja na Borđošu, arheološkom lokalitetu iz kasnog neolita u blizini Novog Bečeja, koja traju već skoro tri i po godine, sprovedena su ovog avgusta kako je planirano, navodi se u saopštenju za medije.

Kako izgleda kada Tisa cveta 13

Kako izgleda kada Tisa cveta

Opština Novi Bečej i Turistička organizacija organizuju još jedan doček fenomena „cvetanja reke“ kada stotine insekata izleće iz Tise, a građani sve prate uz zanimljiv program.

Mobilijar vredan oko 1,2 miliona

Mobilijar vredan oko 1,2 miliona

U duhu nedavno pokrenute onlajn kampanje posvećene značaju sporta, pod nazivom Sport u jednoj reči – Sport In One Word, „Novak Đoković“ fondacija je nedavno svečano otvorila igralište za decu u novobečejskoj Predškolskoj ustanovi „Pava Sudarski“ – vrtićima „Leptirić“ i „Jovanka Dobrosavljev Mica“.

LSV: Protiv izborne krađe 14

LSV: Protiv izborne krađe

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) protestovala je danas u Novom Bečeju zbog izborne krađe u Mesnoj zajednici Bočar, kao upozorenje na to šta je vlast spremna da uradi na predsedničkim i parlamentarnim izborima.

PrvaPoslednja