Novi Bečej

Novi Bečej: Peticija zbog zastarelih računa 1

Novi Bečej: Peticija zbog zastarelih računa

Novobečejci su tokom protekle nedelje započeli masovno potpisivanje peticije za ukidanje protivzakonite naplate zastarelih računa od pre devet godina na ime potraživanja lokalnih taksi.

Udruženje Roma Novi Bečej: Okončajmo dečiji brak 2

Udruženje Roma Novi Bečej: Okončajmo dečiji brak

Dečiji rani brak realnost je mnogih romskih devojčica i pred ružnom slikom sme smemo zatvarati oči, poručuju iz Udruženja Roma Novi Bečeja povodom 11. oktobra Međunarodnog dana devojčica.

LSV: Predsednik opštine da kaže da li ima obolelih od korone u Novom Bečeju 3

LSV: Predsednik opštine da kaže da li ima obolelih od korone u Novom Bečeju

Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Novi Bečej zatražio je danas od predsednika opštine Saše Maksimovića da saopšti koliko je stanovnika te opštine zaraženo virusom COVID-19 i da li su oni zaraženi u Novom Bečeju ili prilikom boravka u bolnicama u koje su odvezeni na druge medicinske intervencije.

Veći budžet za poljoprivrednike 6

Veći budžet za poljoprivrednike

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović obišao je u utorak poljoprivredna gazdinstva na teritoriji opštine Novi Bečej i tom prilikom najavio da je Ministarstvo za ovu godinu izdvojilo mnogo veći budžet za pomoć poljoprivrednicima nego ranije.

Zbog neregularnih uslova, LSV bojkotuje izbore  u Novom Bečeju 7

Zbog neregularnih uslova, LSV bojkotuje izbore u Novom Bečeju

Liga socijaldemokrata Vojvodine će bojkotovati predstojeće izbore za članove Saveta mesne zajednice Novi Bečej, jer ne želi da učestvuje ni na jednim izborima na kojima su neregularni uslovi, navedeno je u današnjem saopštenju ove stranke.

"Tisa cveta i ovog leta" 10

„Tisa cveta i ovog leta“

Ove godine fenomen „cvetanja Tise“, kada stotine hiljada insekata izleće i leti nad rekom, Novobečejci su obeležili uz slogan „Tisa cveta i ovog leta“.

MUP: Prevrnuo se voz u Novom Bečeju 13

MUP: Prevrnuo se voz u Novom Bečeju

Na železničkoj pruzi u blizini Novog Bečeja, iz kompozicije voza iskočilo je šest cisterni, koje su prevozile sirćetnu kiselinu, kažu iz MUP.

Šarčević u Novom Bečeju 14

Šarčević u Novom Bečeju

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Mladen Šarčević, bio je danas u radnoj poseti opštini Novi Bečej sa ciljem sagledavanja stanja obrazovanja u novobečejskoj opštini.

Borđoš - slagalica života od kasnog neolita na ovamo 15

Borđoš – slagalica života od kasnog neolita na ovamo

Multidisciplinarna istraživanja na Borđošu, arheološkom lokalitetu iz kasnog neolita u blizini Novog Bečeja, koja traju već skoro tri i po godine, sprovedena su ovog avgusta kako je planirano, navodi se u saopštenju za medije.

PrvaPoslednja