Velikogospojinski dani u Novom Bečeju najavljeni za kraj avgusta 1Foto: Igor Stojković

Organizatori turističke manifestacije Velikogospijnski dani u Novom Bečeju najavljuju za kraj avgusta održavanje ove manifestacije, u periodu od 26. do 28. avgusta, ali listu muzičkih zvezda još uvek nisu saopštili.

Ovo će biti 28. po redu manifestacija Velikogospojinski dani u Novom Bečeju, koja se održava podom slave mesta Velike Gospojine.

„Pored gastronomskog užitka tokom tri dana u banatskoj varoši na Tisi posetioci će moći da se oprobaju u kuvanju riblje čorbe, da se voze konjskim zapregama, osveže se brojnim i raznovrsnim ukusima zanatskih piva, kao i da uživaju u blagodetima koje reka Tisa pruža kao što su kupanje, romantična vožnja čamcima, vožnja brodićima, plandovanje na splavovima i gastronomskim specijalitetima na čardama kraj reke“, poručuju organizatori.

Osim nastupa muzičkih zvezda iz zemlje i regiona, manifestacija posetiocima nudi sadržaje i doživljaje koje ne mogu videti i osetiti ni na jednom drugom mestu.

Tokom tri dana posetioci će imati priliku da uživaju u bogatom dnevnom i noćnom programu za sve generacije, a posebnu draž čitavoj manifestaciji daju podmanifestacije poput takmičenja u kuvanju riblje čorbe, Parade konja, Rečna flotila i vožnja čamcima na Tisi, Poljo-fest, Etno bazar, Ulica zanatskog piva, Dečja ulica.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.