U Kovid bolnici u Batajnici za 20 dana broj pacijenata petostruko uvećan

Ostavite komentar


  1. Ujedinjeni emirati i Bahrein vec mesecima daju trecu dozu fajzera onima koji su primili sinofarm i to se tamo pokazalo kao dobro. Kasno ce biti kad oni koji su dobili dve kineske preminu traziti ko je odgovoran. Mi preko 50 cekamo.

  2. Ujedinjeni emirati i Bahrein vec mesecima daju trecu dozu fajzera onima koji su primili sinofarm i to se tamo pokazalo kao dobro. Kasno ce biti kad oni koji su dobili dve kineske preminu traziti ko je odgovoran. Mi preko 50 cekamo odobrenje za trecu.

  3. Ako neko nece da se vakcinise, zasto uopste trazi pomoc kad se zarazi?

  4. Probajte sa kovid propusnicama i drasticno smanjite promet restorana i trznih objekata ,nikako da nam objasne na primeru Izraela sa najvise vakcinisanih a opet uvode maksimalna ogranicenja,zasto.

  5. Pa sta.Dr daje izjave da joj medicinsko osoblje izbegava vakcinu a ona ne moze ni platu da im smanji.Pa sad neka rade u skafanderima.Zao mi je sto je moja pirodica slusala “ struku“ i vakcinisala se

  6. Mislim da je vreme za ukidanje svih mera i da korona vise nije tema. Objaviti svima da postoji lek (vakcinacija) i da razboljevanje postaje licni problem. Drzava ima kapacitete koliki su i da u slucaju bolesti svako ce dobiti negu onoliku koliko u tom trenutku ima raspolozivih mogucnosti. Naravno svi oni koji su se razboleli a vakcinisani su treba da imaju prednost u zbrinjavanju. Stvarno je vise degutantna kuknjava i moljenje nekih pametnjakovica koji nece da se vakcinusu. Vreme za prelazak na licnu odgovornost.

  7. Da li je Krizni štab neko savetodavno telo, ili može da donosi izvršne odluke? Ako samo savetuje, koga savetuje, i ko na kraju donosi ključne odluke za smirivanje ove opasne epidemije? Izgleda – niko?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.