U Kragujevcu od kovida obolelo 100 učenika osnovnih i srednjih škola

Mlađa populacija je najmanje vakcinisana

Ostavite komentar


  1. Konačno Gradske vlasti neka ukinu koncerte i druga masovna okupljanja a ne samo vakcine_vakcine. Vakcine svakako, ali zar ne vidite šta radite sa masovnim okupljanjima. Deci je neponovljiv ovaj period života. UNIŠTIĆETE IH, URAZUMITE SE.

  2. Kako to da je toliko bolesne dece a nastava se ne odvija onlajn.Ko je ovde lud.Moje dete je drugi razred osnovne skole i uciteljica je odmah drugi dan pozurila razmestaj i oko mog deteta sve bolesna deca-smrcu ,kaslju ,promukli….Citav period cuvam svoje dete koliko je to moguce i trudim se oko higijene kuce i namirnica.Sad treba da strepim zbog nesavesnih roditelja koji bolesnu decu salju u skolu .Kako struka nije rekla da ne mogu bolesna deca ici u skolu .Pa valjda bi morala da postoje neka pravila u ovoj zemlji Srbiji da nebi morali ispisivati svoju decu i bezati iz ne.

  3. Ostavite decu na miru, sad će naravno sezona gripa i deca će naravno oboljevati, ne samo oni nego i stariji, i šta tu ima da se paniči. I recite mi jednu prostu stvar, koliko ljudi ima da su se svake godine vakcinisali od gripa? Pa ja mislim da može na prste da se nabroji, a šta vi mislite?

  4. Rečeno je da deci ne može ništa. Ako su deca bolesna stvarno mada ja ne verujem onda se utiče na njih upravo onako kako oni to najbolje rade. Vidim da se stotinu političara razbolelo od korone, a da… oni su vakcinisani. Sram vas bilo više, lazete na svaki korak…

  5. Naravno sve krece i lomi se na KRAGUJEVCU !!!!
    Cola i Dragana su krivi verovatno…
    Neverovatno

  6. Ma mozda u manjim mestima I kontrolisu decu. U Bg meni dete kaze drugi Dan da mu drugar kaslje. On posle DVa Dana dobija temp. I Tako Niko nece da ga pregleda doktorka kaze nek neide do pon u skolu I sutra krece. I samo teraj ko prezivi pricace.

  7. Samo u mojoj maloj školi ima oko 30 dece i 15-ak covid pozitivnih profesora.
    Stanje užas! Mnogi se i ne testiraju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.