U Kraljevu od 836 testiranih, 32 pozitivno na korona virusa

Ostavite komentar


  1. Zasto grad Kraljevo ne deli maske i rukavice svim gradjanima i.ali oni to ili ne? Zasto grad Kraljevo ne deli pakete penzionerima sa penzijama ispod 30.000 dinara? Zasto grad Kraljevo ne uplati bar po 1.000,00 dinara svim nezaposlenim licima koji ne primaju materijalno na Zavodu za zalosljavanje, a dugo su na evidenciji? Hvala.

    1. Zorice jel čujete buku u 8 i 5min…e zato nam ne dele ništa od čega oni lično nemaju koristi…mislim u promocijo svoje stranke.

      1. Nije tacno nego nemaju pare, zaglavili su na svum stranama a treba i plate da deli svojima po javnim preduzecima gde ih ima tru puta vise negi sto operativno treba.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.