igor jurićfoto BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ

Bezbednom korišćenju interneta, kao i opasnostima kao što su onlajn nasilje i trgovina ljudima posvećena je tribina koja će biti održana u utorak, 28. marta u Negotinskoj gimnaziji. Tribinu organizuje Učenički parlament ove obrazovne ustanove u saradnji sa Udruženjem “Trag”.

Uporedo sa razvojem informacionih tehnologija, informatičkog društva i sa sve češćom primenom interneta u školovanju, poslovanju i u svakodnevnom životu razvija se i fenomen internet nasilja i brojnih opasnosti koje vrebaju naročito mlade generacije.

Želeći da ukažu na opasnosti na internet Učenički parlament Negotinske gimnazije u saradnji sa udruženjem “Trag” organizuje tribinu na kojoj će o bezbednom korišćenju interneta, kao i opasnostima kao što su onlajn nasilje i trgovina ljudima.

Kao gost tribine, govoriće Igor Jurić, osnivač centra za nestalu i zlostavljanu decu i Fondacije “Tijana Jurić” Igor Jurić.

Tribina je namenjena roditeljima i stručnim saradnicima u školama i biće održana u sali Negotinske gimnazije u utorak, 28. marta.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari