U nesreći kod Doljevca jedna osoba poginula, među povređenima i Zoran Babić

Ostavite komentar


  1. „„Zoran Babić ima prelom kuka i verovatno će u toku dana biti transportovan za Beograd. Žena ima tešku povredu grudnog koša“, kazali su u KC Niš.“, Nece valjda vazduplohovom po ovoj magli?

  2. Auto zorana babica je udarilo auto ispred i ubilo zenu. Sta li ce sada da izmisle da vozac ne bi dobio robiju. Da sam ja to uradio ili neki drugi nepoznati gradjanin dobio bih 10 god zatvora.E moja Srbijo ko te vodi, tesko nama.

  3. Ni posle vise sati,mije utcrden uzrok nesrece.Ja nisam nikakav strucnjak,ali sam siguran da povredjena gospodja nije bila u sluzbenom vozilu,a da je u vozilo u kome je ona bila udareno,odm pozadi,od strane vozila koje se kretalo preko 100 km na sat,odnostno mnogostruko vecom brzinom od dozvoljene.Sta da radimo,kada neki smatraju da im je sve dozvoljeno.

  4. Sudeci po slikama i vestima sa lica mesta izgeda da je Babicev auto jedan od krivaca (ucesnika) za smrt zene i to na naplatnoj rampi. Alo breee.

  5. babicev vazduplohov je nisko leteo pa je ubio zenu koja je bez veze stala na naplatnoj rampi da uzme kartu, anije proletela kroz rampu kako bi vzduplohov mohao da proleti.

  6. Pa kad svako govedo ima pravo da pod rotacijom divlja onda se ovakve stvari desavaju.nigde u Evropi ne videh blinkere,samo u Srbiji na svakom metru neko govedo ukljucilo rotaciju,kao da sudbina sveta od njega zavisi…a u stvari govedo kasni na ispasu

    1. Ivan cvrkic – najbolji komentar ikada….Nije pri put da goveda divljaju…Dragan Veselinov i njegov vozac ubili devojku u sred Beograda…2003…

  7. Babićev auto išao preko 150 km/h….od magle nije video naplatnu rampu…….zakucao se u auto koji je plaćao putarinu. Jedna osoba mrtva, u tom autu…….Ko je kriv ???

  8. briga me za Babića, žao mi žene koja je poginula. Da službenim automobilom nisu divljali radnici Koridora Srbije, oni koji naš novac troše, sada bi ta žena bila živa.

  9. Kada udariš vozilo ispred sebe uvek se zna ko je kriv. Kako se bahato ponašaju u skupštini, na konferencijama za štapu i pogotovo kada su kamere isključene tako se ponašaju na putevima. Čuj identitet žene nije poznat. Jeste, nego kriju i pokušavaju da celu priču „spuste“ da se zaboravi. Uostalom nije tako davno bila afera helikopter. Znamo kakose završilo. Porodice moraju da ćute a pilota prograsili za alkoholičara. Sramota.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.