U Nikincima obeležen Dan pobede i održana vežba Čelik 2017

Ostavite komentar


  1. Vojvodi bi trebalo dojaviti da su njegovi uzgubili u rstu.Ili sam mozda pobrkao, nije mojvoda,mozda je politicki komesar.Tomo izjasni se…

  2. Zar se nijedna svecanost u Srbiji ne moze odrzati bez Dodika iz susedne Bosne i njegove sekretarice koju neko naziva predsednicom vlade.

  3. Omiljena zabava za kadrove iz devedesetih, koji su sve ratove izgubili, a imali su na raspolaganju daleko veću silu.Nedostajala im je pamet. A evo gledam još se nisu nimalo opametili.

  4. Vucic je opremio i uzdigao vojsku na najvisi nivo, koju je Tadic upropastio i srozao na najnizi nivo

  5. Žalosno je što ne mogu vojnici dobiti onoliko koliko zaslužuju. Ponos su naše zemlje

  6. Da je srece da se deo prikazanog oruzja upotrebi protiv domacih izdajnika, stranih placenika i slicne gamadi …

  7. Srbija postaje najjača vojska na Blakanu ali sa njenim razvojem ne treba stati.

  8. Danas sam se najezio gledajuci vojnu vezbu koju je bez greske odradila vojska Srbije,cestitam vam svima dan pobede junaci.

  9. Vojna vezba je pokazala da Srbija ima borbenu moc i da je u stanju da se odbrani od svakog agresora.

  10. Danas sam se najezio gledajuci vojnu vezbu koju je bez greske odradila vojska Srbije,cestitam vam svima dan pobede junaci.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.