U ponedeljak počinju razgovori za petu nacionalnu frekvenciju 1

Savet Regulatornog tela za elektronske medije će 7. i 8. novembra obaviti razgovore sa podnosiocima prijava na konkurs za izdavanje dozvole za petu nacionalnu frekvenciju, saopštio je REM.

Tako će u ponedeljak, 7. januara, elaborate predstaviti a potom odgovarati na pitanja članova Saveta REM-a predstavnici BK TV, KCN, Nova S i Kurir TV, dok će narednog dana to učiniti Studio B, Una TV i Gradska televizija Puls iz Grocke.

Ovlašćenim predstavnicima podnosilaca prijava Savet REM-a će nakon prezentacije za koju podnosilac prijave ima 15 minuta, postavljati pitanja u skladu sa utvrđenim i objavljenim kriterijumima za izdavanje dozvola. Obavezno je prisustvo direktora i/ili odgovornog urednika medija. Razgovoru mogu da prisustvuju i druga lica po izboru podnosioca prijave“, saopštio je REM.

Postupak za izdavanje pete dozvole za nacionalnu pokrivenost, koja je nekada pripadala TV Avala, ne razlikuje se od postupka kojim su pre nekoliko meseci četiri televizije dobile nacionalnu frekvenciju – Pink, Prva, B92 i Hepi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari