U Raški 17 obolelih od korona virusa

Ostavite komentar


  1. Moram pohvaliti Rašku, krizni stab se prilicno odgovorno nosi sa raznim izazovima obzirom da je Raška na udaru, blizina Novog Pazara i Kopaonika donelo je dosta importovanih slucajeva. Lokalne transmisije gotovo da nije ni bilo, gradjani postuju mere tako da se nadam da ce se zadrzati na ovoj brojci.

  2. Ponosan sam na volonterski centar u Raski i na njihovu ažurnost,najbolji su u Srbiji!

    1. Dok se god predstavljas imenom osobe koja i te kako zna i radi na tome da nam bude svima mnogo bolje, zapravo kapiras da bi voleo da si on. Ne uspeva ti. Cak i za ovo lazno predstavljanje treba imati kliker.. a ti ga bas nemas :*

    2. A sta to radi, gospodine Kovacevicu, osim svog posla?! Rade i vise nego sto sam ocekivala. Vi ocigledno niste iz Raske, jer da jeste, ne biste tako komentarisali. Ovo pricam iz licnog iskustva, jer da nije ovih volontera, ne znam kako bih prezivela. Svaka cast na organizaciji deco moja.

    3. Bio sam za SNS dok nisam saznao da nenosim ja raspiratore nego precednik. A ova deca mesto da narane penzijonere jure kučad po razdolju

  3. Ja sam dugo godina istaknuti clan i sada volonter.. ali ovako rasulo u opstini Raska- u svim aspektima, nismo videli ni na filmu.. samo nam Bog moze pomoci..

    1. Nemate vi gospodine pojma, a pored toga koristite tudje ime i prezime sto je kaznjivo zakonom.

  4. Mislim da stvarno nie fer. Draško samo skuplja političke poJene sad kad je video daje na pogrešnoj strani oče dase dodvori ignjatu.

  5. Sve pohvale za krizni štab opštine Raška koji je sproveo sve mere kako bi se širenje ove pošasti u našem gradu suzbilo.

    1. Tako je svaka cast za volontere opstine Raska! I pored svojih obaveza u kafani Kopaonik, posle dva dana potrage- pronasli su mog psica Perlu.. mozda nisu stigli do svakog penzionera- ali je zato Perla opet sa nama!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.