U Subotici kreće akcija prikupljanja namirnica za socijalno ugroženo stanovništvo 1Foto: Fejsbuk stranica "Naše malo nekome je sve"

Neformalna grupa “Naše malo nekome je sve” iz Subotice organizuje u nedelju, 2. oktobra, veliku akciju prikupljanja namirnica za socijalno ugroženo stanovništvo.

Akcija će se održati od 9 do 12 časova, u Mesnoj zajednici Gat, na adresi Ruđera Boškovića 22.

Svi koji su u mogućnosti i žele da učestvuju, od namirnica mogu da donesu brašno, šećer, ulje, suvi kvasac, jaja (samo kupovna sa pečatom do kad važe), palentu, pirinač, griz, paštete, viršle, gotova jela, mesne nareske, gotove supe, suhomesnate proizvode, tunjevinu, konzerve ribe, mleko, kafu, voće, povrće, meso.

Od higijenskih proizvoda poželjni su sapun, toalet papir, šamponi, sredstva za čišćenje kuće, prašak, omekšivač, pelene.

Takođe, mogu se doneti i vaučeri u određenom iznosu.

Organizatori navode da, ukoliko neko nije u mogućnosti da lično preda donaciju, a želi da pomogne, volonteri će da prevezu robu.

“Svaka donacija je bitna i nijedna nije mala. Kilogram krompira ili kilogram pirinča nekome je obrok. Razmislite”, poručuju iz neformalne grupe “Naše malo nekome je sve”.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari