U vojsci veliki broj obolelih, za komandu stanje redovno

Predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić za Danas govori o stanju u vojsci tokom pandemije

Ostavite komentar


  1. Ako su vojne starešine bili u službi Miloševića, neki su sada profesori na Akademiji, a neki kao ratni zločinci u najvšem rukovodatvu radikalske SNS, što znači dive se Šešelju; pa još im je Ministar do skora bio miljenik glupave Mire Marković; ta još su streljali dvojicu gardista zato što su videli gde kriju drogu – u skrivnici Karaš, šta bi trebalo očekivati od takvih oficira – da se brinu za vojnike da se ne zaraze od opake bolesti?! Ma, hajte molim Vas! Oni ćute dok Predsednik države krši Ustav i zakone, što znači ne poštuje državu i narod u njoj, a po Ustavu u delu za obaveze Vojske, član tri, piše, da su dužni da zaštite državu i narod ukoliko civilna vlast nije u stanju, u ovom slučaju neće.

  2. Pa kad pogledate kome se klanjaju ..prvo Kurti …a sad Murti…Jasno je da se sve radi do poslednjeg coveka….I izgleda da je covek potpuno unisten i ne postoji vise sem podguzno podrepnih insekata u okrilju ministara i njegovih prethodnika….Malo je to tuzno…ali je pogubno za sve nas…Putuj vojsko…nekad si to i bila…sad si kao skup poslusnika i botova….konglomerat…bezoblicne mase…

  3. Lik se malo bavi sindikatom, pa malo politikom izlazeci na izbore u okviru AV pokreta Metla, pa u krug. Da razmisli sta i gde hoce, ovako izgleda da ne zna gde i zasto udara.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.