„U zemlji povećan bakar, u krompiru nađen arsen“: Porodica iz Krivelja kod Bora tvrdi da im je zemlja zatrovana

Ostavite komentar


  1. Super. To čeka celu Srbiju, ostanu li ovi nafijaši na vlasti. Mada, i kad ou, pitanje je šta i koliko se može uraditi, ko zna koliko je već prodato, a da ne znamo. Nemamo pojma šta su potpisali u naše ime, zahvaljujuću budalama koje su ih glasale!

  2. Na zalost, niti imamo drzavu koja brine o narodu, niti pak imamo narod koji je slozan i koji ne da na se. Ostaje samo nada da ce se narod dozvati pameti i da ce da shvati da bez zajednistva nema napretka. Mada, Srbija je to, dugo se radilo na urusavanju morala i svesti naroda. Ovo zlo koje je sad na vlasti igra na tu kartu i nada se da ce tako moci dok im se iste. Opet, na zalost, sva je prilika da ce tako biti i posle 17. decembra.

  3. Savetovali su nas neki da to prodamo, ali mi smo takvi – ako nešto mi ne jedemo, neće jesti niko drugi. Ne želim da nekog trujemo”, kaže naša sagovornica.
    Bravo za vas. A ko vas ne savetovao da prodate povrće nek mu je prijatno.. Ccc

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.