U Zrenjaninu edukativna i informativna konferencija za srednjoškolce i studente 1privatna arhiva

Zrenjaninski IKT klaster u saradnji sa visokoškolskim ustanovama u gradu organizovao je konferenciju namenjenu srednjoškolcima i studentima.

Svečanim otvaranjem u Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija, počeo je prvi ICT MeetUp, edukativna i informativna konferencija namenjena srednjoškolcima i studentima.

“Događaj je edukativnog karaktera, a namenjen je srednjoškolcima i studentima koji žele da započnu karijeru u IT i srodnim industrijama. Na ICT MeetUp-u, posetioci će biti u prilici da prošire stečena znanja, čuju iskustva lokalnih ICT preduzetnika i upoznaju se sa ICT kompanijama koje posluju u Zrenjaninu. U sklopu programa na Fakultetu, zaintresovani će moći da se informišu o programima prakse direktno od budućih poslodavaca”, kaže Renata Ilić, iz IKT klastera, koji je jedan od organizatora konferencije.

ICT MeetUp organizuje Zrenjaninski IKT klaster, u saradnji sa Tehničkim fakultetom “Mihajlo Pupin” i Visokom tehničkom školom strukovnih studija. Sva predavanja i radionice su besplatni.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari