U Zrenjaninu u toku očitavanje vodomera 1Foto: M.P. / Danas

Prvo redovno očitavanje vodomera na području Zrenjanina je u toku, saopštilo je JKP „Vodvod i kanalizacija“ iz ovog grada.

Reč je o očitavanju vodomera za korisnike koji žive u objektima individualnog stanovanja u samom Zrenjaninu i šest naseljenih mesta – Melenci, Klek, Stajićevo, Banatski Despotovac, Botoš i Knićanin.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova, kažu u ovom preduzeću i dodaju da se prema odluci Skupštine Grada Zrenjanina, vodomeri fizičkim licima koji žive u objektima individualnog stanovanja očitavaju dva puta godišnje, odnosno jednom u šest meseci, dok se pravnim licima i korisnicima u objektima kolektivnog stanovanja vodomeri očitavaju svakog meseca.

Nakon zimskog perioda kada nije bilo očitavanja vodomera korisnika u individulanim objektima stanovanja, 9. marta počelo je prvo ovogodišnje redovno očitavanje vodomera i trajaće do 25. marta kada će uslediti privremena pauza zbog podele martovskih računa za usluge, saopštili su iz zrenjaninskog Vodovoda.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari