Učenik sedmog razreda OŠ „Sveti Sava“ doneo nož u školu, u incidentu niko nije povređen

Ostavite komentar


  1. Instalirajte detertore za metal na svim ulazima u škole umesto da se čudite zašto je sve tako. Sve radimo poslednji i čekamo da nam se dese tragedije ali onda ništa ne preduzimamo da ih sprečimo nego se opozicija i vlast kolju oko nasilja i optužuju jedni druge.

  2. Mislim da bi bilo korisno da svaki roditelj i nastavnik uzivo kaze, objasni i pokaze deci video o tome da „majmun radi sta majmun vidi“, bukvalno. Tako da ako sebe ne smatraju majmunuma pocnu da se ponasaju drugacije. Cak i ako bi majmunisanje donelo neke lajkove.

  3. novinari, takva skola postoji u skoro svakom gradu.. nije srbija samo beograd.. postoje i drugi gradovi.. napisite koji grad je u pitanju

  4. Niko ne kaže, kakav nož? Perorez, lovsčki nož, mali ili veliki kuhinjski nož? Da li je sa tim učenikom i ranije bilo vaspitnih problema (jer je učenik, ako dobro shvatam, ispisan iz ove škole). Naravno, on će se upisati u neku drugu školu, i tamo može praviti probleme!

  5. Jednostavno je resenje, vratite sistem skolovanja i zakone iz SFRJ, gresi onaj ko misli da tada nije bilo nestasne dece al je drzava to resavala a danas svaki riditelj se mesa u sistem skolovanja i gde treba i gde ne treba

  6. U susedstvu ove skole ima dvoriste gde redovno dolaze ,,nestasni,, osnovci da se malo odmore i svi puse elektronske i druge cigarete.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.