Predstavljamo svih 20 učesnika nove sezone Survivora (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Нисте овакав публицитет давали Паровима и Задрузи.

  2. Dule, čestitam ti. Ti si sve što čovek treba da zna o našoj zemlji.

  3. Polako i sigurno u svaki format programa počinju ubacivati LGBT. Savetujem ljudima od srca da internet i televiziju svedu na minimum što je verujte moguće. Da se vrate prirodi,avanturama, kampovanju, izletima, čitanju i druženju. Srećna sam što porodicu podižem daleko daleko od tih modrnih razornih trendova….

  4. Kao da nema nigde dobrih takmičara osim u Beogradu.Beograd cela Srbija .Sramota od produkcije.Pogledajte sastav hrvatskih takmičara svaka im čast

  5. Зашто се намеће друга држава.Зато ми се није допао прошли сурвајвер.Да су били помешани онда у реду Овако имамо 2 сурвајвера.

  6. Na zalost „beogradska veza“ funkcionise. 7 ucesnika iz Beograda
    Kao da nema Srbije van beograda. Kao i svemi drugom u ovoj zemlji odlucuju beogradjani
    Ostali treba da cute i rade za njih.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.