Udruženja osuđuju napade vlasti na novinare

Ostavite komentar


  1. Šta se sad čudite što vlast napada N1. uporedite reči videćete da kao da su "izrečene" 1990, 1991.
    Evo svako može da pročita "Glas crkve" (SPC) iz 1990, 1991 pa će pronaci da se tu zagovarala teza "da se ovde u YU brani TREĆI RIM" (a da čertvrtog Rima neće biti). Znači naša crkva je osveštavala tenkove koji su krenuli na Hrvatsku i BiH eto to su činjenice…. Savez STALJINISTA i KRSTA koji je Srbiju doveo do samouništenja. I to sve zato što su hteli Slobu i Miru da pretvore u novog Tita a da YU (uprkos padu Berlinskog zida i raspadu Varšavskog pakta) ostane ruska gubernija.
    Ps. Nisu uspeli Yu nije postala ruska gubernija.

  2. Da vam kao baba Vanga predvidim saopstenje sns povodom nove "provokacije americkih novinara"
    Pa kaze:Sve je u vezi konkursa bilo transparentno, jel kako bi inace ovi novinarski provokatori to saznali ako nije.Risticevic nije nista lagao.On je stvarno na APR-u otipkao "neki sajt" i izbacen je podatak da to nije registrovano.Takodje nije nikog vredjao vec je po starom srpskom obicaju, rekao da ide tamo gde iskreno misli da joj je mesto. E sad sto njima smetaju stari srpski obicaji, nije nista novo.
    Mi se slazemo da ovo sve nije trebalo da se desi ali je transparentnost, istina i srpstvo na nasoj strani, i eto ti.
    Ziveli srpsko-tursko prijateljstvo!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Izraelski napad: Stanovnici Rafe u očaju 10

Izraelski napad: Stanovnici Rafe u očaju

Spontane proslave na ulicama Gaze u ponedeljak uveče nisu dugo trajale. Neposredno nakon što je Hamas objavio da je prihvatio sporazum o prekidu vatre koji su predložili Egipat i Katar, stigli su izveštaji o snažnim eksplozijama u istočnom delu Rafe, gde je izraelska vojska u ponedeljak ujutro naredila hitnu evakuaciju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.