Udruženja traže inspekcijski nadzor toplana u Zrenjaninu

Ostavite komentar


  1. Svak vam čast, i da proverite da li toplane za naplaćeni gas od građana uplaćuju na privatne račune ili Srbijagasu, i distributeri takođe.
    DP Novi sad gas je uplaćivao na privatne račune i tako je povećavan dug prema Srbijagasu.
    Pojavljuje se Bajatović kao spasitelj, preuzima distributere u dogovoru sa opštinarima, dele lovu i tako pljuju u lice građane.

  2. To Zrenjaninci, a ne da nas nepismena bagra podkrada
    U svim gradovima treba da protestujemo
    Da se uzdamo use i u svoje kljuse

  3. A, da li ćete pitati za „dil“-gradske toplane, koja je dug od 600 miliona dinara „SRBIJAGASU“, tako, što je sve seoske gasne mreže, koje su ta sela sama izgradila-sopstvenim novcem, dala za taj DUG, a, da ta sela nisu imala učešća, ni dinar, u tom ogromnom dugu!!!
    Na pr. Elemir je izgradio gasnu mrežu, dužine 50 km i gasnu podstanicu, a, sada je tu našu investiciju, ZA KOJU SVI IMAMO PRIZNANICE DA SMO JE PLATILI, dobila „SRBIJAGAS“!!!
    Teški kriminal, na „visokom nivou“, blago nama!!!
    Pitanja iz Banata!

    1. Ponešto od ovih pitanja ostavite i za Peru Pilipovića člana većnika u Zrenjaninu, inače iz Elemira…

  4. Na kubik gasa placamo PDV . naknada PMI. naknada za UEE. uslugu sistema za distribuciju gasa. i plus dodatnih30. kubika sto nismo potrosili. Pa dokle ce ovaj narod da se vara.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.