Udruženje sudija i tužilaca: Društvo sudija se priključilo pritisku na tužioca Stefanovića

Ostavite komentar


  1. Od udruzenja sudija i udruzenja tuzilaca a narocito od udruzenja sudija i tuzilaca
    gradjani nemaju nikakvu dobrobit.Naprotiv, tako udruzeni sudije i tuzioci sa advokatom protiv prava deteta izazvali su veliku tragediju u Centru za cocijalni rad u Rakovici 12.07.2017. god,RJT zabranio istrazni postupak po sluzbenoj duznosti,jer zeli da zastiti advokata, sudije i tuzioc
    ISTINA I PRAVDA ZA MOG UNUKA MIHAILA ugledace svetlost dana kad-tad,pre ili kasnije i svi koji su 4,5 godine postupali protiv preva deteta bice procesuirani.

  2. Господине Живко мислим да сте апсолутно у праву. Убиство које се догодило наведеног дана, је дно дна нашег, назови, система. Моје наискреније саучешће.

  3. Gospodo sudije, nismo čuli vaše komentare na presudu vašeg kolege sudiju Majica koji sudi po običajnom pravu. Odobrava venčanje devojčice od 14 godina sa duplo starijim muškarcem.
    Gde ste bili kada je na stotine sudija i tuzilaca bilo otpusteno sa posla samo sto nisu bili članovi partija režima.
    Sada se ohrabrili samo zbog premestanja tuzilaca na druge poslove.

Ostavite komentar


Društvo

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje 7

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje

Svaki treći novinar koji je učestvovao u anketi o slobodi medija i bezbednosti novinara naveo je da mu je prošle godine prećeno zbog novinarskog rada, rezultat je istraživanja "Iza naslova: Pretnje, napadi i pritisci na novinare u Srbiji", saopštilo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.