Ugroženo zdravlje direktorke televizije Kanal 9

Ostavite komentar


  1. Podrska. Sta drugo da vam kazem. Nadam se da necete biti jos jedna zrtva naseg „reformisanog“ sudstva

  2. Nepravda.. Evo, na primer u Zapadnoj Evropi, Americi i Australiji gde cvetaju demokratija i ljudska prava, čim bilo koji bankrot biznismen objavi da će da štrajkuje gladju zato što mu propada firma, njegova država potrči da odreši kesu i dodeli mu koliko mu treba, pa pride pita hoće li još i šta još može da učini za tog nesposobnjakovića koji ne ume da pliva u vodama tržišta. Ali… tamo ipak postoji pravilo: “ Ne pitaj se šta Amerika može da učini za tebe, već šta ti možeš da učiniš za Ameriku“…
    Ko još ne zna treba mu reći da je Tito umro pre 39 godina a s njim i komunistička ekonomija.. I da ne dužim, kad ionako ovaj komentar nećete objaviti. Ne ide vam u prilog sloboda javnog izražavanja mišljenja gradjana Srbije..

    1. Sta lupetas ti? Trazi pomoc jer ne zna sama da vodi posao,sta? Kakva Amerika,strajk gladju,bankrot? To sto ovu zenu pokusavas da proglasis nesposobnom tebi ide na dusu a karma je kur##
      I da ne duzim,za sve si u pravu koliko si sigurna da ti nece objaviti komentar. Nasla Danas-u da spocitavas o slobodi javnog izrazavanja omg

  3. ZA PREDSEDNICU VLADE I PREDSEDNICU USTAVNOG SUDA NE POSTOJI MAJA PAVLOVIĆ, VLASNICA TV КANALA 9 КOJA VEĆ 11 DANA ŠTRAJКUJE GLAĐU

    Inicijativa žena Srbije pita da li će Maja Pavlović biti još samo jedna žrtva u nizu, još jedan „uzročnik štete“ manje i traži hitan odgovor predsednice Vlade i predsednice Ustavnog suda na dopis kojim im se obratila Maja Pavlovic.

    Maja Pavlović, direktorka TV kanala 9 iz Novog Sada već 11 dana traži reakciju države na najteži način – štrajkom glađu. Ona ne traži da joj se da privilegija, ona traži samo jedno, a to je poštovanje zakona. Duže od godinu dana čeka odgovor od Upravnog suda, koji se ne oglašava. Pravo joj ne priznaje, pravo joj ne osporava, nego se ponaša kao da Maja Pavlović ne postoji.

    Pre 11 dana direktorka se obratila predsednici Vlade RS i predsednici Ustavnog suda RS, ali zid ćutanja je i tu sačekao. Da li to znači da se predsednice slažu sa Majom Pavlović ili možda da, kao Upravni sud, misle da ona ne postoji?

    Inicijativa žena Srbije podseća da su svi organi vlasti dužni da obezbede svim građanima da što lakše zaštite i ostvare svoja prava, bez odugovlačenja i sa što manje štete za građane, ukoliko to nije štetno za državu. Pošto organi vlasti Republike Srbije ne preduzimaju ono na šta su obavezni, možemo zaključiti samo jedno, a to je da u svakom slobodnom građaninu vide štetu po sebe i svoje interese.

    TV Kanal 9 NOVI SAD
    #strajkgladju
    #majapaclovic
    #inicijativazenasrbije

  4. Podrska nezavisnim novinarima za slobodu pisanja i reci! Kad nas je vlada i Ustavni sud i pravosudje izneverilo, ljudi kao gospodja Maja su nam jos potrebniji za normalnu demokratsku drzavu. Gosodjo Majo prekinite strajk gladju, nedajte te kriminalu da pobedi. Mi vas trebamo!

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 10

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.