Uhapšen jer je preko Tvitera pretio Vučiću

Ostavite komentar


    1. Nijedna pretnja predsedniku i njegovoj porodici, ne sme proći nekažnjeno! Drago mi je da je sproveden pravdi, iza rešetaka gde mu je i mesto nakon jezivih pretnji!

      1. Tako je ! Kad hapse huligane sa krovova I oduzimaju I’m imunitete poslanicke I valjda ce imati isti tretman !!!

  1. Moram da primetim nekoliko stvari:
    1. Nije rekao kog Vučića. Kako ovi znaju da je mislio na ovog, a ne, recimo na onog Vučića iz car:go? Ili bilo koga sa istim prezimenom?
    2. Krivično delo koje mu je stavljeno na teret podrazumeva da je pretnja zaista ugrozila sigurnost onoga kome je prećeno. Dakle, da li je ovime ugrožena sigurnost Vučića (bilo kog)? Ako jeste – kako? A na to će morati da odgovori Vučić lično (bilo koji, ali uzmimo da je THE Vučić). Dakle, on bi morao da bude saslušan kao oštećeni i da ga sud pita „Da li vas je to što je okrivljeni napisao na Tviteru uplašilo?“
    3. Krivično delo, takođe, podrazumeva da pretnja mora biti direktna. Moralo bi da piše „Ubiću XY“, a ne „Ubiti XY“. To ne znači ništa. Nije čak ni podstrekavanje, jer i to mora biti direktno – „NN, trebalo bi da ubiješ XY“

  2. Pratim ovog coveka na tviteru i iskreno me je zao sto je popustio i iskreno rekao ono sto svi mi zelimo ali ne izgovaramo glasno!

  3. A keramicar ne reaguje kada banda u vreme policijskog casa pravi bakljade, arlauce i proziva cestite ljude. Jel on ne zna ko su ili zna posto ih je poslao. Ako ne zna ko su smena jer je nesposoban, ako ih je on poslao smena jer je huligan. U pravoj drzavi, to bi bio epilog. Jednostavno.

  4. Pa i onaj ko razvejava tvit sa pozivom za ubistvo je za hapsenje. Tako je u civilizovanom svetu. A neobjavljivanje komentara je dokaz.

  5. Vrlo efikasna akcija bie ,cim.meo spomene mesiju odma bia reaguje.A kad judi iz rezima pljackaju,varaju,krse zakone i Ustav tad su u misjim rupama.W

  6. Cista namestaljka za prost narod, ko ce s malo mozga u ovo da poveruje. Samo bojkot srbina spasava.

  7. A kada ce uhapsiti Misu Vacica koji je u Sapcu pricao kako ce Zelenovica ubaciti u Savu da ga voda nosi kao Austrougare,jel to nije ugrozavanje bezbednosti ili nije svaciji zivot isti

  8. Mislim da ovakve ljude ne treba hapsiti. Treba im pomoci i smestiti ih tamo gde pripadaju odnosno u bolnice koje se bave psihickim devijacijama ovakve vrste. Zar po nacinu izrazavanja, ovoga gospodina, to nije jasno?

    1. Ne samo da preti već nas i životno ugrožava laganjem o virusu, pljačkom, mafijom, siromaštvom… Nije ni malo lepo tako nešto pisati ali mislim da takvi komentari ne ugrožavaju gospodina uz CarGo-a.

  9. U cemu je ovde Problem ? Covek je samo javno napisao ono sto misli i 5 miliona stanovnika Srbije. Ne racunajuci migrante.

  10. Nije prvi put da prete predsedniku.Ovakvo ponasanje mora naici na osudu nadleznih organa

    1. Ovo je napisao bot kome je dozlogrdilo….klasicna prepiska botova!

    1. Tako je uhapsiti sa tim se slazem! Ali uhapsiti i gomilu botova koji prete svakodnevno voditeljima „mentalnog razgibavanja“, jer oni imaju pravo na svoje misljenje ma koliko da se to nekome ne svidja. Takodje uhapsite one koji prete po ulicama, stadionima, krovovima itd Ako vec pricate o zakonu, ovom vasem jednostranom, odnosno jednopartijskom!

    2. Pa valjda vidiš da su reagovali. Zašto nisu bili tako brzi kad su lica sa fantomkama rušila u Savamali? Gde su bili kada su ih stanari Radničke zvali da dođu jer su u vreme policijskog časa 15-estak huligana palili baklje i pretili okolnim stanarima? Obične građane nema ko da štiti, a ovog čuvaju specijalne jedinice i celo sudstvo skače na jedan mig.

    3. Ovo je prepiska botova! ja verujem da ima pregrst botova koji ovako razmisljaju

  11. Ovakva pretnja se mora shvatiti ozbiljno od strane nadležnih organa i suda pri izricanju kazne.

  12. A „fantomi“ iz Hercegovacke koji su prebili i ubili cuvara? njih ne mogu pronaci?

  13. Da je pretio bilo kom opozicionaru dobio bi sendvič a ne ćorku! Ne podrzavam pretnje bilo kome, ali ni selektivno pravo.

  14. Bruka i sramota kakvim pretnjama se služe pojedini.

  15. Nijedna pretnja predsedniku i njegovoj porodici, ne sme proći nekažnjeno! Drago mi je da je sproveden pravdi, iza rešetaka gde mu je i mesto nakon jezivih pretnji!

  16. Ovo je pravo delovanje drzavnog aparata! Ne sme se pretiti nikome u Srbiji, gradjanima ne smeju nikada biti uskracena licna i gradjanska prava i slobode!

  17. Šta je trebalo da mu se čestita i odnese kafa i ratluk na ponude?

  18. Da je preterao vidi se i iz odgovora koje mu upućuju pratioci ali on zabrazdio i nikako da se zaustavi, zato su tu organi javnog reda da izvrše prisilno zaustavljanje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.