Zbog sumnje da je zlostavljao ćerku, uhapšen otac iz Mirijeva 1Foto: MUP

Po nalogu dežurnog zamenika tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva, policija je uhapsila Uroša P. (37) zbog sumnje da je izvšio krivično delo nad maloletnom ćerkom i njemu je odrđeno policijsko zadržavanje od 48 sati, prenosi Nova.rs.

Kako navodi Nova.rs, po nalogu dežurnog zamenika tužioca Prvog osnovnog javnog tužilastva u saradnji sa Policijskom upravom za Grad Beograd pronađen je, lišen slobode i zadržan u trajanju od 48 časova osumnjičeni U.P., za kojim je raspisana potraga još od 24. marta.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu raspisalo je potragu za muškarcem iz beogradskog naselja Mirijevo zbog sumnje da je zlostavljao maloletnu ćerku i nevenčanu suprugu.

Policija je posle prijave nevenčane supruge, u stanu u Mirijevu pronašla devojčicu (8) koja je odmah upućena na lekarske preglede i smeštena u Dom za nezbrinutu decu.

Tužilaštvo je na svom sajtu navelo da je devojčica potom prebačena u dečiju kliniku na preglede „budući da je konstatovano da je dete neuhranjeno i zapušteno“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari