Uhapšen, pretio Vučiću, Stefanoviću i Šešelju

Ostavite komentar


  1. Trebao je da sluša poruke AV-a ; „Sa reči treba preći na dela“ !

  2. Naravno da ga treba procesuirati, ne sme se ugrozavati nicija bezbednost.

  3. Luter je ugrozio bezbodnost penzionera, zaposlenih u javnom sektoru, ljudima u helikopterima, avionima i Savamali. Novinarima, zaposlenima u privatnim firmama, članovima opoziocionih stranaka i svima koji ne misle kao on. To je pokazao i kao ministar informisanja, te je psihički popustio.
    Na kraju krajeva, svojim neurotičnim ponašanjem i vođenjem države, ugrožava sopstvenu i bezbednost botova.

  4. Zanimljivo, tek im je zapreto, i odmah otkriven i uhapsen. Efikasnost policije za svaku pohvalu. Ali ima jedan mali problem: narodnoj poslanici Mariniki Tepic prete smrcu mesecima, i nikako da otkriju ko iza toga stoji! Izgleda da su svi gradjani ravnopravni, ali ako su iz SNS, onda su „ravnopraviji“.

  5. Ne znam odakle smelosti i ovakvo ponasanje? Dokle ce vise da se preti , ubija, dize u vazduh itd. Mislim da je ovo previse jadno i bedno sto se radi, i zaista , ne da zasluzuju buvaru , nego mrave i komarce i pcele. Stefanovicu, hapsi sta stignes, vise ne pitaj, jer ako se ovo otrgne kontroli bice mi zao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.