Uhapšeno šest osoba zbog sumnje da su falsifikovali dokumenta, potencijalno oštetili državu za više od milion i po dinara

Ostavite komentar


  1. Morali da napisu u cifru u dinarima da deluje da su veliki kriminalci ali nazalost vi ste uhapsili sitne lopove i secikese koji su uzeli bednih 13hilj eura a u vasim redovima leze najveci lopovi i prevaranti nazalost.

  2. Pozdravljam akcije na suzbijanju kriminalnih radnji ali mi nije jasna ova vlast,deset godina nam puni usi o nedozvoljenim manipulacijama kojima je Dragan Djilas a u zadnje vreme i Aleksic a po potrebi i Obradovic ostetili drzavni budzet za ogroman novac a koliko mi je poznato nije podignuta ni optuznica a kamoli da su osudjeni za to a ova grupa za relativno malo para se prdstavlja kao veliki uspeh. Ili vazi ono „Vrana vrani oci ne vadi“ ili dok sirotinja odgovara za malo „psi laju dok karavani prolaze“ vrhuske nekaznjeno mogu sta zele bez posledica.

  3. Predizborna žrtvovanja.Prvo kao uhapsili nekoliko lekara,pa onda kao otkrivena proizvodnja i prerada marihuane,sad kao ovi falsifikatori.Pa zar smo mi svi toliko plitki da poverujemo da se to dešava upravo sada pred izbore.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.