Uhapšena osoba koja je pretila ćerki i sinu Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. Da li je to ona bivša spikerka na PINK televiziji , sada Državna sekretarka MUP-a?!?! Ta Biljana Popović Ivković?! Ma, hej’te, molim vas…

    1. Da, to je spikerka sa Pinka, danas funkcioner u MUPu… Gugl je cudo… citat. “ Kako je tada pisano, Branislav Ivković, Biljanin suprug i bivši funkcioner SPS, 2010. godine navodno radio kao savetnik vođe „surčinskog klana“ na građevinskim poslovima. Prema tadašnjem pisanju medija, Buha je preko svojih firmi u zemlji i inostranstvu pokušavao da se uključi u izgradnju Koridora 10.“

      Eto sta su napravili od Srbije… FUJ!

      1. Branislav Ivkovic, … onaj Ministar Gradjevinatstva, sto je pod Milosevicem ukrao 110 stanova (sto deset?!!!), pa su mu 2000tih ‘zuti’ za to sudili i oduzimali ih? (Neki od stanova su bili i u Parizu!) … Joooj, … ko nam vlada Srbijom, kukuuuu nama, … malo su vesala, LUSTRACIJA, to je daleko smrtonosnije!!!

  2. Kada ce te da prosesuirate ubicu devojcice (otac mu je poznati tv magnat), ili se u Vucicevoj Srbiji uapse i osudjuju smo oni koji nisu pod kapom najpostenijeg Srbina i njegovih podguznih muva)?

  3. Pretnje, vešala, a sada se pojavljuje i automatsko oružje. Da nisu ti bili slučajno maskirani sa fantomkama i izvučeni iz naftalina za trenutnu situaciju?

  4. Podrzavam hapsenje i za ovo i za vesala,ali zasto niste uhapsili svoje pristalice koje su pozivale na linc geadonacelnika Sapca i jos pozivali da mu se ide ispred stana dok ga god neisteraju,e to je diktatura,mene nesme niko da dira a moje protivnike mogu da tuku pljuju i ubijaju

    1. Hapsiti zbog pretnji je ok, samo bi onda morali da pohapse i ceo vrh SNS, Mislim da vešala jesu glupost, ali ne vidim ikakvu krivičnu odgovornost. A pripisivati bez dokaza sve to opoziciji je krivično delo, ubeđen sam u to. Protesti su narodni, ne opozicioni, oni se tu pojavljuju iz nekih svojih razloga, ali samo kao šetači. Takođe mislim da su do sada Vučić i kompanjoni napravili dovoljno prekršaja da ih Ustavni sud skloni, samo kada bi se usudio da radi svoj posao.

  5. Trebalo bi odmah uhapsiti aleksandra vučića jer svakodnevno preti svima nama. I gore od toga – laže i krade.

  6. Naš Predsednik širi mržnju u narodu. On se stalno ponaša kao Predsednik SNS partije a ne kao Predsednik svih grajdana Srbije..Svi koji ukazuju na kradje i malverzacije sadašnje vlasti nisu podobni gradjani dok su drugi klimoglavci i poslušnici zaštićeni i mogu da peru novac, prete otkazima, batinama, ubistvima…Osvestite se SNS ovci i bacite te knjižice ..Ne verujem da vi podržavate Predsednika koji je odneo Kilntonki 2 mil $, koji je prodao PKB sa 17.000 ha zemlje (poljorivredne ,gradjevinske, za puteve …) za samo 150 mil Eura a kupio Kopernikus za 180 mil eura. Sumnjam da podržavate Predsednika koji je angažovao Blera (zagovornika bombardovanja ) za svoga savetnika i milionima ga nagradio. Ne verujem da podržavate predsednika koji hoće migrantima (Alahovim sledbenicima) da poveća nataliet u Srbiji (i odjašnjava kako je to pametno) a naša deca beže jer za njih nema mesta ovde…Da li ste vi opunomoćili Predsednika da nas proda? Mi nismo!

  7. Bravo, znači imate dokaz da su Đilas i Šolak pravili vešala? Hspsite bandu. A, nemate dokaz već predpostavljate?

  8. Za dva dana nađu čoveka koji preti. Koliko godina nisu našli ljude koji su pretili, tukli i rušili Savamalu?

  9. …a običnom stanovništvu tefteraši, tako zovu policiju, dođu popišu
    šta im je odneto-opljačkano i nikome ništa?
    u ovom bezakonju najveći procenat oštećenih-opljačkanih su
    stari bolesni i nemoćni stanovnici ove NN Srbije!

  10. Kao prvo , bez obzira sto je protivzakonito , nije ni ljudski da se preti vucicevoj porodici. Vucic je predsednik , a deca su deca. Vucica treba smeniti a decu mu ostaviti na miru jer nikome nizasta nisu kriva. Pada medjutim u oci da je i onoj novinarki neko pretio da ce joj silovati cerku. Dali je taj uhapsen?. Sto se tice „vesala“ , ne razumem po kom osnovu su hapseni ti momci sto su ih nosili?. Dali su oni verbalno ili na drugi nacin pokazujuci ta vesala pretili Vucicu sta ga ceka?. Ako jesu , i ako za to postoje dokazi , onda …je to protiv zakona. A sta ako su mozda samo simbolicno hteli da pokazu da osudjuju svako nasilje prema bilo kome pa su za to nosili tu improvizovanu napravu kao simbol onoga protiv cega se bune da se nigde i nikada ne dogodi?. I ko su uopste ta dvojica?. Dali su zaista izasli da protestvuju protiv Vucica , ili ih je neko poslao da stvore podesan povod za nadgradnju daljih dogadjaja?. I taj sto je uhapsen sto je pretio Vucicu, ko je on?. Gde radi i sta radi?. Ja vise nikome nista ne verujem.

  11. Pod „bilo čijom bezbednošću“ se očito misli samo i isključivo na bezbednost predsednika SNS-a, jel da? Na novinara Milana Jovanovića se to ne odnosi jer će Sima Ciganin izaći za par dana, još bahatiji nego što je bio.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.