Ujedinjeni protiv kovida uputili otvoreno pismo direktorki Instituta Batut

Ostavite komentar


    1. Ujedinjeni protiv Covid-a bi mogli da se late posla i sami urade to što traže, a verujem da mogu ima informacija. Lakše je baviti se politikom i kucati proglase po ceo dan.

      1. A kako da to urade? Pohotovo zvanično! I da prebroje u glavu, ovaj ce reci nije tacno i nema polemike. Pre nekoliko dana, u Zemunu je preminulo 15 osoba u jednom danu, a u celoj zemlji 51? A u Zemunu lezi manje od 400 ljudi, a u celoj Srbiji preko 9000.
        Cena Batajnice i Krusevca. Prvo je AV rekao da Batajnica kosta 27-28 miliona eura, a mesec kasnije 4 milijarde. I 4 milijarde su cifra koju je ponavljao do kraja izgradnje. I kada ljudi kazu, ok, to je 2000 eura po kvadratu, on kaze lazu, cena je 1159, i onda baljezganje o 3%, 5%, ovo se radi ovako onako….Znaci odgovor od 7 minuta, samo da bi zakomplikova prost odgovor (laž) a nigde odgivora kako ie dosao do te cene, i kako su drugi lagali koristeći informacije dobijene od njega licno???
        Mentalna patologija

      2. @Aleksndar , tih dvojica opozicionara „Ujedinjeni protiv Covid-a “ mogu malo pogledati kako Amerika obaveštava svoje građane Engleska, Brazil, Rusija, Nemačka, SZO, obrasci su isti koje SZO traži . Detaljnije svaka zemlja vodi i na kraju pandemije se iznose statistički podaci. To je isto kao u ratu kad smo vodili dnevnike i obaveštavali Višu komandu o poginulim, ranjenim i drugim dešavanjima. Nismo iznosili ko je ranjen u nogu,ruku,ili neko drugo mesto . Na kraju bitke smo predavali kompletniju dokumentsciju. Postoje i stvari koje su lične prirode i kao takve i imena se zbog lične zaštite ne iznose dok se ne steknu uslovi. Recimo umrlima se tek posle 24. sata obaveštava prvo porodica ili najbliži, a da li će oni to javno objaviti je lična stvar. Po meni najmerodavniji izveštaji su oni koji govore o: broju zaraženih, , broju umrlih, broju izlečenih na osnovu čega se može pratiti dijagram povećanja ili smanjenja broja i odnosa prema drugim zemljama u okruženju ili svetu. Sve ostalo je nepotrebno iznositi. Pametnim bih bilo dovoljno.

  1. Koliko se ja secam u pocetku je sve bilo prikazivano. Jedno 2 meseca. A onda sve ode u vetar. Zasto????? Pa nema ko da puni bazu podataka

  2. Ako ste vi normalni! Kao i svi ti “ pametnjakivići“ koji vam predlažu takvu analizu i ulaženje do “ najsitnijih creva“…Pa umorni lekari i ostali saradnici u ovoj borbi ne znaju gde udaraju od umora i stresa, od bolesnog naroda koji nonstop pristiže! Izvolite gospodo da vi koji se sakrivate okolo i vrtite palčeve od dosade smišljajući kako da sabotirate rad svih koji se trude, izvolite pa se uključite! Uradite nešto dobro za opštu stvar, umesto pametovanja! Mislite da narod ne vidi šta radite?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.